26 jun

Tekom officieel VN-leverancier

New York – 23 juni 2011

Tekom officieel VN-leverancier

Tekom is door de UNGM, de inkoopafdeling van de Verenigde Naties in New York, formeel geaccepteerd als leverancier voor de Verenigde Naties. Na een uitgebreide en zorgvuldige toelatingsprocedure is Tekom met ingang van 23 juni 2011 toegetreden tot de selecte groep bedrijven die wereldwijd voor organisaties van de Verenigde Naties diensten mag leveren. Voor Tekom gaat dat uiteraard om vertaaldiensten, maar ook braillediensten kunnen worden gevraagd.

De UNGM is de toegangspoort voor leveranciers aan de VN. Jaarlijks besteedt de VN meer dan 10 miljard dollar aan verschillende soorten goederen en diensten. De UNGM beheert alle leveranciers voor 18 VN-organisaties, zoals de VN-kantoren in Genève, New York, Wenen en Den Haag, maar ook voor bekende organisaties als de FAO, Unesco en IAEA. De UNGM is een belangrijke beoordelaar voor leveranciers aan de VN en biedt toegelaten leveranciers een springplank naar gelieerde organisaties als de Wereldbank.

TEKOM official UN-supplier

related posts