04 jul

Tekom Vertalers: de Websitespecialist voor de vertaling van uw website

Ons vertaalbureau bestaat al ruim 36 jaar en we hebben bewezen vertalingen te leveren van een eersteklas kwaliteit op alle vakgebieden en in alle talen. Recent heeft Tekom Vertalers zich ook toegelegd op zoekmachinevriendelijke websitevertalingen.

Als u uw product of dienst internationaal aan de man wilt brengen, moet in de eerste plaats de informatie over uw product of dienst op de juiste wijze vertaald worden. U wilt tenslotte dat de communicatie over datgene wat u aanbiedt, over de grens net zo helder en duidelijk overkomt als u het bedoelt en bovendien wilt u een goede indruk maken op uw potentiële klantenkring. U heeft dus een vertaalbureau nodig dat kennis heeft van uw branche en product. Tekom Vertalers is dit bureau. Wij hebben een dusdanig groot en internationaal netwerk van zorgvuldig geselecteerde, gespecialiseerde vertalers dat wij elke vertaling aankunnen. Daarnaast zorgt ons systeem met een standaardrevisie door een tweede native taalexpert, ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd is. Kortom: bij Tekom Vertalers krijgt u de zekerheid van een gecertificeerde kwaliteitsvertaling.

Het is minstens zo belangrijk, dat uw potentiële klanten u kunnen vinden. U investeert ongetwijfeld veel geld in de vindbaarheid van uw Nederlandse website. Als u geld uitgeeft aan de vertaling van die website, wilt u natuurlijk ook dat deze zo SEO- (search engine optimaal) mogelijk vertaald is.

De enige manier om de kosten van uw vertaling terug te verdienen is door het binnenhalen van nieuwe klanten. Tekom Vertalers is het enige SEO-vertaalbureau van Nederland.

Ons meest recente project is de vertaling van de website voor een zeilenmaker. Onze opdrachtgever, Unicum Communicatie, stuurde ons het volgende compliment van hun Duitse agent door: “Das ist mal wirklich eine erstklassige Übersetzung: ich habe nichts gefunden daß geändert oder verbessert werden sollte!” Waarmee onze kwaliteit maar weer bewezen is.

Vertaling website Contender

Wilt u ook een offerte voor de vertaling van uw website? Neem dan nu contact met ons op.

Bron: Tekom-vertalers-de-websitespecialist

Voor meer informatie over ons vertaalbureau, kijk op onze homepage.

related posts