12 nov

ONLINE UW VERTALING VOLGEN – Track and Trace van Tekom

Uw vertaling volgen

‘Track & Trace’ is u vast en zeker bekend, vooral wanneer u een geplaatste bestelling wilt volgen. In de logistiek dus een zeer handige tool. Wij werken momenteel hard aan een uitbreiding van ons projectmanagementsysteem met een online component. Daarmee verwachten wij u binnen afzienbare tijd de mogelijkheid te kunnen bieden om online, in een beveiligde omgeving, de status van uw vertaalopdracht te volgen.

Daarnaast krijgt u ook een overzicht van de vertaalopdrachten die wij voor uw hebben uitgevoerd in een geselecteerde periode en de daarmee gepaard gaande kosten. Dit gebeurt uiteraard is een beveiligde online omgeving. U als contactpersoon ontvangt bij het online gaan uw eigen inloggegevens voor uw online klantomgeving.

Op termijn zal het mogelijk zijn om in de online klantomgeving facturen in te zien en geleverde vertalingen te bekijken en (opnieuw) te downloaden.

Oplevering uitgesteld

Maart 2014 –  Door persoonlijke omstandigheden van onze ontwikkelaar is de oplevering van onze track-and-trace tool uitgesteld. We houden u uiteraard op de hoogte.

Oktober 2014 – We zijn momenteel bezig met gesprekken met een nieuwe ontwikkelingparner voor onze Track-and-trace tool. We hopen snel meer nieuws te hebben.

Bron:  https://www.tekom.nl/2013/11/online-uw-vertaling-volgen/

Door: Ingeborg Verduijn

 

related posts