11 mei

Anoek blijkt blijvertje

Projectmanager Anoek heeft een vaste aanstelling

Op 1 september 2014 kwam Anoek bij ons in dienst en nu heeft ze al een vaste aanstelling want we willen haar niet meer kwijt. En waarom? Onze marathonloopster heeft laten zien dat ze juist die belangrijke stap verder gaat in haar dienstverlening richting onze klanten. En dat willen onze klanten, maar wij ook!

Beëdigd vertaalster Spaans en Frans

Niet alleen is Anoek een uitstekende projectmanager, ze is ook beëdigd vertaalster Frans en Spaans. Ook deze vaardigheid heeft ze al geregeld in de praktijk kunnen brengen. Binnenkort gaat ze bovendien de minor Vertalen voor de Europese unie bij het ITV volgen om haar PE-punten binnen te halen.

Over Anoek

Anoek is 31 en woont in Amsterdam. Ze is een muziekfanaat, houdt van pianospelen en loopt zoals gezegd graag marathons. Daarnaast heeft ze een voorliefde voor buitenlandse films. Haar levensmotto is ‘stel niet uit tot morgen, wat je vandaag kunt doen’. Geen wonder dus, dat we zo blij met haar zijn!

related posts