29 dec

Flexplek bij Tekom

De ideale werkplek voor een freelance vertaler, want vertaler is een eenzaam beroep. Je hebt rust en concentratie nodig voor je werk, maar mist vaak de interactie met collega-vertalers. Bij Tekom hebben wij nu een aantal flexplekken te huur. Hierdoor werk je samen met andere freelance vertalers en ons vaste inhouse-team in een prettige kantoorruimte. Je hebt toegang tot vertaaltools en kennisdeling en zit naast de deur van een goede potentiële opdrachtgever. Je zit dichtbij het vuur, dus je warmt je het best.

IMG_7341

Interesse? Ga nu naar: http://www.launchdesk.nl/nl/werkplek-te-huur-in-kantoor-in-hoofddorp-centrum-jupiterstraat-planeten

Onze filosofie

In de vertaalwereld is het vaak hollen of stilstaan. Wij zijn daarom op zoek naar meer flexibiliteit met behoud van onze interne kennis. Door onze werkruimte met freelance vertalers te delen, halen we kennis in huis. Wij werken al sinds onze oprichting met relatief veel inhouse vertalers, maar in de huidige markt is dit lastig vol te houden. Doordat we het aantal inhouse vertalers wat hebben afgebouwd, is er ruimte over op ons kantoor. We willen deze ruimte optimaal benutten.

Leuk werken

De werksfeer bij Tekom is uitstekend. Er heerst een informele sfeer waar in rust gewerkt wordt, maar waar ook ruimte is voor humor en gezelligheid. Het contact met vertaalcollega’s onderling wordt al jaren benoemd als de voornaamste reden waarom werken bij Tekom leuk is.

Goed bereikbaar

Ons kantoor in Hoofddorp is goed bereikbaar, op tien minuten lopen van het station en nabij de A4. Als je bij ons een werkplek huurt, heb je een centrale plek waar je 24/7 naartoe kunt en die je ook als postadres zou kunnen gebruiken. Je huurt een groot bureau met kastruimte. Koffie en thee en gebruik van de printer zijn inbegrepen.

Interesse? Ga nu naar: http://www.launchdesk.nl/nl/werkplek-te-huur-in-kantoor-in-hoofddorp-centrum-jupiterstraat-planeten

related posts