25 sep

Wij staan in de finale van The Guts Awards!

Twee maanden geleden werd bekendgemaakt dat we kanshebber zijn voor de The Guts Award. Deze award wordt uitgereikt aan de organisatie die het meeste lef heeft getoond op het gebied van innovatie. 

Vorige week zijn twee leden van de jury van The Guts Award bij ons op kantoor geweest om te beoordelen of we in de finale mogen staan. Wat volgde was een uitgebreide sessie met vragen zoals “wat is je visie op de toekomst van Tekom Vertalers?”, , “Hoe zorg je voor draagvlak bij verandering in je organisatie?”. Daarnaast moesten ook onze medewerkers vragen beantwoorden. Er werd ze gevraagd naar de visie van Tekom en met hoeveel plezier ze naar hun werk gingen op een schaal van 1 tot 10.

Wat doen wij aan innovatie?

Wij bestaan al 42 jaar en zijn actief in een behoorlijk traditioneel ingestelde branche, maar onze werkwijze is vernieuwend en innovatief. Zo hebben wij onze eigen maatwerk projectadministratie ontwikkeld met vele unieke eigenschappen die ons werkproces verbeteren. Hierdoor kunnen onze projectmanagers meer bezig zijn met onze klanten, dan met de bijbehorende administratie.

Daarnaast hebben wij geïnvesteerd in een nieuwe CAT-tool (MemoQ) waarmee meerdere vertalers tegelijkertijd aan een vertaling kunnen werken, zijn we overgegaan naar de cloud en hebben we onze dienstverlening uitgebreid. Innovaties genoeg om die award te kunnen winnen!

Wat kunnen we winnen?

  • Rond de Eur 30.000,- aan mediawaarde
  • Vermelding op alle communicatiekanalen van de organisatie en van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
  • Een advies over het zo goed mogelijk uitwinnen van de PR mogelijkheden als winnaar door Van Diemen PR, ter waarde van Eur 950,-
  • Deelname in de jury van 2019

De winnaar wordt bepaald door het aanwezige publiek.
Uw stem telt dus!

Het event / de finale vindt plaats op 2 oktober 2018 in Nieuw-Vennep. Naast het uitreiken van de award zullen tijdens het event ook verschillende gastsprekers hun visie op innovatie delen en hun eigen best practices uit de doeken doen. Wie komen er spreken?
- Fred Teeven; Voormalig Staatssecretaris Veiligheid en Justitie
- Edwin de Jong; Oprichter FietsUniek. Een van de meest snel groeiende online fietsverkopers van het land
Daarnaast is het event een mooie gelegenheid om uw netwerk te onderhouden én uit te breiden.

The Guts Award wordt inmiddels voor de derde keer georganiseerd door Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. Het evenement draait om innovatie en is in het leven geroepen om ondernemers te inspireren en stimuleren hierin (nog meer) te ontwikkelen. De stappen die ondernemers hiertoe nemen, vergen vaak een hoge dosis lef en doorzettingsvermogen. Niet alleen als het gaat om het kiezen van een bepaalde route, maar ook als het gaat om onderscheidend zijn.

 

 

Nieuws

0 Comment

related posts