VERTAALBUREAU VOOR PROFESSIONEEL VERTAALWERK IN ALLE TALEN

Tekom Vertalers, het vertaalbureau uit Hoofddorp, verzorgt al sinds 1976 professioneel vertaalwerk van de hoogste kwaliteit. In alle talen en op alle vakgebieden. Naast vertalen bieden wij nog andere taaldiensten aan;  Het Stemmenbureau van Tekom spreekt u gesproken boodschap in in meer dan 100 talen. Ook verzorgen we in-company taaltrainingen en tolkdiensen.

Ons vertaalbureau bestaat al sinds 1976 en we zien onszelf als een van de pioniers op het gebied van zakelijke vertaaldiensten.

VERTALINGEN IN ELKE TAAL EN OP ELK VAKGEBIED

Tekom Vertalers beschikt over een internationaal netwerk van meer dan vijfhonderd zorgvuldig geselecteerde freelancevertalers. Hierdoor kunnen we vertalingen leveren in elke taal en op elk vakgebied, ongeacht de stijl. We zijn onder andere goed thuis in land- en tuinbouw-, academisch, handels-, geneeskundig, juridisch en technisch jargon. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het SEO vertalen en beheren van uw website.

Dubbele controle

Tekom Vertalers werkt alleen met vertalers die native speaker zijn: ze vertalen in hun moedertaal. Dit geldt voor alle vertalingen in alle talen. Alle vertalingen worden voor levering nagekeken door een tweede native speaker. Daardoor bent u verzekerd van vertaalwerk van de hoogste kwaliteit.

MAATWERK

Tekom Vertalers verdiept zich in uw bedrijfsjargon en in uw doelgroep. Voor uw bedrijf wordt vanaf de eerste opdracht een terminologielijst bijgehouden en referentiemateriaal verzameld. Met behulp van geavanceerde software worden al uw vertalingen consistent en in de juiste toonzetting vertaald.

Tekom Vertalers biedt op maat gesneden dienstverlening. Onze medewerkers bespreken graag uw persoonlijke wensen.

Taalvragen en redigeren van teksten

Tekom Vertalers beantwoordt tevens al uw taalvragen, bijvoorbeeld over spelling, grammatica of stijl. En bij Tekom kunt u ook terecht voor het redigeren en corrigeren van teksten.

STRIKT VERTROUWELIJK

Alle aan Tekom Vertalers verbonden personen hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend en zijn dus contractueel verplicht om op geen enkele wijze enige mededeling te doen aan derden omtrent de inhoud van de documenten die zij onder ogen krijgen.

Tekom Vertalers heeft NEN-EN 15038-kwaliteitcertificaat voor vertaaldiensten. Hierdoor weet u zeker dat u vertaalwerk bij ons vertaalbureau in goede handen is.

Ons Team

 • Ingeborg Verduijn

  Ingeborg is opgegroeid met Tekom. Haar ouders hadden de zaak aan huis en thuis werd veel over het werk gesproken. Ingeborg is sinds 1999 bij Tekom betrokken en heeft in 2005 het bedrijf overgenomen.

 • Mieke Tangali-Jharap

  Alweer 15 jaar geleden kwam Mieke bij Tekom werken als managementassistent. Ze wist toen nog helemaal niets van vertalen, maar bewees al snel haar organisatietalent. Als officemanager heeft ze de touwtjes stevig in handen. Mieke is bij ons degene die altijd het overzicht bewaart.

 • Leandro Ardiles

  Leandro is een ambiteuze projectmanager van Argentijnse komaf. Hij is van huis uit vertaler en sinds mei 2016 bij ons werkzaam.

 • Wendy van Ruiten-Toye

  Wendy ging eind jaren tachtig al voor ons aan de slag als freelance vertaalster. In 2010 is ze een aantal jaar gestopt als vertaalster voor ons, omdat ze taalwetenschappen ging studeren. Vanaf 2017 is ze bij ons in dienst als inhouse-vertaalster. Haar moedertaal is Brits-Engels.

 • Florence Ghesquier

  Onze altijd vrolijke Florence is vertaler Frans. Ze is gepassioneerd over haar vak en stelt hoge eisen aan de freelancers binnen haar taalgroep. ‘Kwaliteit boven alles’ is haar motto. Haar vertaalopleiding volgde ze aan de Universiteit Saint-Denis Paris VIII.

 • Cosmo

  Cosmo is een enthousiaste kantoorhond. Hij is vrolijk, braaf en biedt altijd een luisterend oor. Wat er ook gebeurt, Cosmo blijft keurig op zijn plek liggen. Maar als hij in de lunchpauze naar buiten mag, gaan alle remmen los. De uitdaging is dan om te voorkomen dat hij zich niet al te vies maakt, zodat hij daarna weer toegewijd zijn functie kan uitoefenen.

 • Ben Mckay

  Taalgroepmanager Ben is een echte teamspeler. Hij vindt de creativiteit van het vak vertalen leuk, maar houdt ook van een stevige revisieklus. Werken onder druk kan hij erg goed. En dat is belangrijk, want de Engelse taalgroep is de drukste taalgroep bij Tekom.

 • Willem Erné

  Willem is al sinds 2005 bij ons werkzaam. In eerste instantie als taalgroepmanager maar tegenwoordig houdt hij zich enkel bezig met het vertalen en reviseren van teksten. En dat doet hij goed. Willem is een zeer ervaren vakman.