Tekom Vertalers, uw brug naar de wereld

  ISO-gecertificeerd vertaalbureau

  Native speakers in ruim 76 talen

  Onze klanten beoordelen ons met een 9.0

vertalingen van sublieme kwaliteit  Sublieme kwaliteit

ISO-certificeerde vertalingen   Scherpe prijs

 ISO-certificering

Altijd 2e controle van uw vertaling  Altijd een tweede check


Waar zijn wij goed in?


Bent u op zoek naar een goed, gecertificeerd vertaalbureau? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zes diensten van Tekom Vertalers:

tick | vertaalbureau Gecertificeerde vertalingen

tick | vertaalbureau SEO | zoekwoordenonderzoek

tick | vertaalbureau Voicing

tick | vertaalbureau Tolkdiensten

tick | vertaalbureau Taaltrainingen

tick | vertaalbureau Revisie

Vertaler Engels

"love imagining the target audience and picturing their reactions to a given phrase in various translations until I’ve pitched it right"

ISO-gecertificeerd vertaalbureau

ISO 17100:2015-GECERTIFICEERD

De werkwijze van ons vertaalbureau is ISO 17100:2015-gecertificeerd. De ISO 17100:2015-norm is een internationale norm voor vertaaldiensten. De eisen van deze norm hebben betrekking op het kennisniveau van de vertalers, de kundigheid van het projectmanagement, het inzetten van kundige revisoren en de workflow. Tekom Vertalers wordt jaarlijks ge-audit door het gerenommeerde keuringsinstituut Kiwa.

Vertaaldiensten

Het vertalen van alle mogelijke soorten teksten: overeenkomsten, handleidingen, jaarverslagen, correspondentie, presentaties, toespraken, websites, enz. In alle talen en op elk vakgebied.

Overnight-service

Soms is haast geboden bij een vertaling. Tekom biedt daarom een overnight-service. Uw document ‘s middags aanleveren en de volgende ochtend vertaald retour krijgen. Vraag naar de voorwaarden.

Beëdigen

Officiële documenten zijn niet automatisch rechtsgeldig buiten het land van herkomst. Een oplossing hiervoor is een beëdigde vertaling. Tekom verzorgt beëdigde vertalingen in vrijwel alle talen.

SEO vertalingen

Tekom Vertalers is gespecialiseerd in SEO-vertalen. Al onze interne medewerkers hebben een opleiding gevolgd bij de SEO-guru. Als u uw website door ons laat vertalen, is deze vervolgens ook vindbaar door zoekmachines als Google.

Revisie

Wij helpen u graag met het redigeren van teksten tot een helder verhaal . Gestructureerd, goed leesbaar, correct Nederlands, Engels, Frans of andere taal.

 

Onze kracht

"Wij vertalen
sinds 1976
in 74 talen, met
748 vertalers"
Het Stemmenbureau | Voicing

Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van een gesproken boodschap en willen daarbij klanten in hun eigen taal aanspreken. Onze native speakers zijn ervaren in het inspreken van alle soorten zakelijke teksten voor bijvoorbeeld uw website, een bedrijfspresentatie of voorlichting over uw producten. Bezoek onze website hetstemmenbureau.nl om de stemmenselectie in de taal van uw keuze te horen. We hebben meer dan 150 stemmen in bijna alle talen voor u tot beschikking.

Tolkdiensten

Wij beschikken over een groot netwerk van professionele tolken in vrijwel alle talen. Onze tolken werken voor zeer diverse opdrachtgevers en zijn veelal beëdigd. Wij rekenen de kosten van de tolk één-op-één aan u door. We rekenen daarnaast alleen de tijd voor het regelen van de tolk(en) door.

Taaltrainingen

Met onze intensieve trainingen leert of verbetert u in korte tijd een nieuwe taal. Onze taaltrainingen geven we incompany bij uw bedrijf, individueel of in kleine groepen, of op onze trainingslocatie in Hoofddorp.

 • “Het is prettig dat we naast de meer gangbare talen, zoals Engels, ook bij Tekom terecht kunnen voor minder veelvoorkomende talen zoals Indonesisch.”

  Spectrum Advocaten Wouter Schellart, https://spectrumadvocaten.nl/nl
 • “Onze geïntegreerde productieketen, VanDrie Group, richt zich op meer dan 60 landen in de wereld. Tekom Vertalers vertaalt al jarenlang voor ons in ruim 25 talen, goed te weten dat ze gebruik maken van native speakers en een woordenlijst met vakjargon bijhouden”

  Stichting Promotie Kalfsvlees  Patricia van Krieken, http://www.kalfsvlees.nl
 • “Al meer dan 15 jaar is Tekom het vaste vertaalbureau van HMSHost International BV. 
In het begin hebben ze voornamelijk veel Engelse vertalingen gedaan, maar tegenwoordig ook steeds meer voor onze horeca outlets op de airports in landen zoals Rusland en Turkije. 
Onze ervaring met Tekom is dat ze snel en klantgericht werken, en ze beloven geen dingen die ze niet waar kunnen maken. Ze werken gestructureerd en denken met ons mee!”

  HMSHost Schiphol Airport - Diana Rodermond, http://netherlands.hmshost.com
 • “Wij werken al sinds onze oprichting met Tekom Vertalers, een vertaalpartner die verder gaat en in oplossingen denkt. Tekom heeft zich keer op keer bewezen ondanks onze steeds strengere veiligheids- en kwaliteitseisen”

  People Intouch Rolf Thung, http://www.speakup.eu/nl/home
 • “Tekom is een betrouwbaar vertaalbureau waar ik al een aantal jaar mee samenwerk voor Engelse vertalingen. Ze zijn secuur, klantvriendelijk en punctueel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.”

  De Hillenraad100 Anita Bassie, http://www.hillenraad.nl
 • “Persoonlijke aandacht, prima vertalingen, tijdige aanlevering met de gewenste opmaak… a job well done!”

  De Vlamboog Michiel Koetsier, http://www.vlamboog.nl
 • “Dutch Flower Group (DFG) werkt sinds een geruime periode voor haar internationale vertaalwerkzaamheden nauw samen met Tekom Vertalers. In zowel de kwaliteit van de vertalingen als in de gewenste flexibiliteit en doorlooptijd hebben zij zich voor DFG als betrouwbare partner bewezen.”

  Dutch Flower Group (DFG) , http://dfg.nl

U kunt bij Tekom Vertalers terecht voor vertalingen in onder andere de volgende vakgebieden.

financiele vertaling

Financiële
vertalingen

Technische Vertaling

Technische
vertalingen

juridische vertaling

Juridische
vertalingen

Marketing
vertalingen

Website Vertaling

Website
vertalen

Menutext Vertaling

Menukaarten
vertalen

Gecertificeerde vertalingen, wij staan voor u klaar. Volledig ontzorgd uw ambities verwezenlijken.