Vertaaldiensten

Vertaalwerk

Het vertalen van alle mogelijke soorten teksten: overeenkomsten, handleidingen, jaarverslagen, correspondentie, presentaties, toespraken, websites, enz. In alle talen en op elk vakgebied.

Overnight-service

Soms is haast geboden bij een vertaling. Tekom biedt daarom een overnight-service. Uw document ‘s middags aanleveren en de volgende ochtend vertaald retour krijgen. Vraag naar de voorwaarden.

Correctie

Wij helpen u graag met het redigeren van teksten tot een helder verhaal . Gestructureerd, goed leesbaar, correct Nederlands, Engels, Frans of andere taal.

Beëdigen

Officiële documenten zijn niet automatisch rechtsgeldig buiten het land van herkomst. Een oplossing hiervoor is een beëdigde vertaling. Tekom verzorgt beëdigde vertalingen in vrijwel alle talen.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Taalvragen

Stel uw (ver)taalvraag over het Nederlands, Duits of andere taal – bijvoorbeeld over spelling, grammatica of woordgebruik – aan de taaladviseurs van Tekom. U kunt uw taalvraag per e-mail aan ons doorgeven. Mail uw vraag naar info@tekom.nl.

SEO vertalingen

Tekom Vertalers is gespecialiseerd in SEO-vertalen. Al onze interne medewerkers hebben een opleiding gevolgd bij de SEO-guru. Als u uw website door ons laat vertalen, is deze vervolgens ook vindbaar door zoekmachines als Google.

Engelse vertaler, Ben

Het stemmenbureau

Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van een gesproken boodschap en willen daarbij klanten in hun eigen taal aanspreken. Onze native speakers zijn ervaren in het inspreken van alle soorten zakelijke teksten voor bijvoorbeeld uw website, een bedrijfspresentatie of voorlichting over uw producten. Bezoek onze website hetstemmenbureau.nl om de stemmenselectie in de taal van uw keuze te horen. We hebben meer dan 150 stemmen in bijna alle talen voor u tot beschikking.

 

Tolkdiensten

Wij beschikken over een groot netwerk van professionele tolken in vrijwel alle talen. Onze tolken werken voor zeer diverse opdrachtgevers en zijn veelal beëdigd. Wij rekenen de kosten van de tolk één-op-één aan u door. We rekenen daarnaast alleen de tijd voor het regelen van de tolk(en) door.

Taaltrainingen

Met onze intensieve trainingen leert of verbetert u in korte tijd een nieuwe taal. Onze taaltrainingen geven we incompany bij uw bedrijf, individueel of in kleine groepen.

Ons aanbod:

  • Taaltraining Nederlands
  • Taaltraining Engels
  • Taaltraining Frans
  • Taaltraining Duits
  • Taaltraining Italiaans
  • Taaltraining Spaans
  • Taaltraining Portugees