Ga naar de inhoud

Documenten in het Amhaars vertalen

Tekom International kan u helpen met een goede Amhaarse vertaling van alle soorten documenten. Als vertaalbureau vertalen wij voor een groot aantal opdrachtgevers brochures, websiteteksten, juridische en technische documenten en toeristische teksten in het Amhaars.

Tekom Quick, Pro, Premium

De ene partij heeft een snelle vertaling nodig van een persbericht, de ander heeft een belangrijk juridisch document of een strakke SEO-tekst nodig of zoekt een beëdigd tolk. Tekom biedt alles wat u nodig heeft in drie klassen.
  • QUICK als het goed, snel en voordelig moet zijn.
  • PRO voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.
  • PREMIUM voor de meest uitmuntende vertalingen.
Met Tekom International kunt u alle kanten én alle landen op.

Ontvang een voorstel voor uw Amhaarse vertaling

Ethiopia-flag
Amhaarse vertalingen worden verzorgd door een netwerk van Amhaarse vertalers die in hun moedertaal vertalen. Alle vertalingen worden voor levering gereviseerd door een tweede vertaler. Onze Amhaarse vertalers hebben zeer ruime ervaring op het gebied van vertalen en hebben een vertaalopleiding op universitair of hbo-niveau afgerond. Het merendeel woont in vaderland en komt dagelijks in contact met hun moedertaal.

DE AMHAARSE TAAL

Het Amhaars is een Semitische taal. Het is de officiële werktaal van Ethiopië. Het wordt hoofdzakelijk gesproken in de hoofdstad Addis Abeba en in de regio Amhara. De etnische groep die de taal als moedertaal spreekt, wordt de Amharen genoemd. De taal wordt door zo’n 27 miljoen mensen als eerste taal gesproken. Amhaars wordt ook buiten Ethiopië gesproken, vooral in Egypte, Israël en Zweden. Het is, na het Arabisch, de meest gesproken Semitische taal ter wereld. Tot 1991 werd het in Eritrea gesproken omdat het land tot dat jaar bezet was door Ethiopië. De taal wordt geschreven in een aangepaste versie van het Ethiopisch schrift. Het Ethiopisch schrift werd vroeger gebruikt in het Ge’ez, een Ethiopische taal die nu alleen in de Ethiopisch-orthodoxe Kerk gebruikt wordt.

Quick

Als het goed, snel en voordelig moet zijn.

Vanaf € 0,10 per woord.

Als het goed, snel en voordelig moet zijn. Goedkoop vertalen met professionele service.
Meer informatie

Pro

Een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.

Vanaf € 0,16 per woord.

Voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau. Kwaliteit tegen eerlijke vertaaltarieven.
Meer informatie

Premium

De meest uitmuntende vertalingen.

Vanaf € 0,21 per woord.

Voor de meest uitmuntende vertalingen. Bij belangrijke juridische of medische documenten.
Meer informatie

WAAR ZIJN WIJ GOED IN?

Tekom International verzorgt al sinds 1976 vertaalwerk van de hoogste kwaliteit. In en uit het Amhaars of in en uit elke andere gewenste taal. Ons grote netwerk van gespecialiseerde vertalers stelt ons in staat om vertalingen te leveren in elk vakgebied. Bovendien werken wij uitsluitend met native speakers. Onze professionele vertalers vertalen in hun eigen moedertaal. Een tweede vertaler kijkt voor levering uw vertaling nog eens goed na. Deze kwaliteitsprocedure is ISO 17100-gecertificeerd. Wij verzorgen ook beëdigde vertalingen in het Amhaars of elke andere gewenste taal.

Bent u op zoek naar een goede Amhaarse vertaling voor uw bedrijf of situatie? Dat kan. Wij vertalen uit alle talen in het Amhaars. Ook beëdigd. En in alle vakgebieden.