Ga naar de inhoud

Documenten in het Armeens vertalen

Tekom International kan u helpen met een goede Armeense vertaling van alle soorten documenten. Als vertaalbureau vertalen wij voor een groot aantal opdrachtgevers brochures, websiteteksten, juridische en technische documenten en toeristische teksten in het Armeens.

Tekom Quick, Pro, Premium

De ene partij heeft een snelle vertaling nodig van een persbericht, de ander heeft een belangrijk juridisch document of een strakke SEO-tekst nodig of zoekt een beëdigd tolk. Tekom biedt alles wat u nodig heeft in drie klassen.
  • QUICK als het goed, snel en voordelig moet zijn.
  • PRO voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.
  • PREMIUM voor de meest uitmuntende vertalingen.
 Met Tekom International kunt u alle kanten én alle landen op.

Ontvang een voorstel voor uw Armeense vertaling

Armenia-flag-1024x1024
Armeense vertalingen worden verzorgd door een netwerk van Armeense vertalers die in hun moedertaal vertalen. Alle vertalingen worden voor levering gereviseerd door een tweede vertaler. Onze Armeense vertalers hebben zeer ruime ervaring op het gebied van vertalen en hebben een vertaalopleiding op universitair of hbo-niveau afgerond. Het merendeel woont in hun vaderland en komt dagelijks in contact met hun moedertaal.

DE ARMEENSE TAAL

Het Armeens is, net als het Albanees, een Indo-Europese taal die geen verwantschap heeft met andere levende Europese talen. Bijzonder is dat het Armeens een geheel eigen alfabet heeft. Dit alfabet is ontwikkeld in de 5e eeuw door de heilige Mesrop Masjtots, een Armeense monnik, theoloog en linguïst.
Het Armeens is een oude, klassieke taal, net als Latijn en Grieks. De taal is verwant aan het Thracisch, een dode taal die werd gesproken door de Thraciërs, een volk uit de oudheid dat leefde in een gebied tussen Zuid-Rusland en Noord-Griekenland. Vermoedelijk is het Armeens ook verwant aan het Frygisch, een andere dode taal, die werd gesproken in het gebied dat nu het Aziatische deel van Turkije uitmaakt.

Het Armeens wordt gesproken door ongeveer 6 miljoen mensen. De economie is er sinds 2010 sterk aan het groeien. Dit maakt het tot een interessante doelgroep voor bedrijven. Het land ligt geografisch gezien in Azië, maar beschouwt zichzelf als Europees. Het is een land met een zeer rijke historie. Armenië is een van de oudste landen ter wereld, de oudste christelijke staat en de hoofdstad Jerevan is een van de oudste steden.

Quick

Als het goed, snel en voordelig moet zijn.

Vanaf € 0,10 per woord.

Als het goed, snel en voordelig moet zijn. Goedkoop vertalen met professionele service.
Meer informatie

Pro

Een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.

Vanaf € 0,16 per woord.

Voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau. Kwaliteit tegen eerlijke vertaaltarieven.
Meer informatie

Premium

De meest uitmuntende vertalingen.

Vanaf € 0,21 per woord.

Voor de meest uitmuntende vertalingen. Bij belangrijke juridische of medische documenten.
Meer informatie

WAAR ZIJN WIJ GOED IN?

Tekom International verzorgt al sinds 1976 vertaalwerk van de hoogste kwaliteit. In en uit het Armeens of in en uit elke andere gewenste taal. Ons grote netwerk van gespecialiseerde vertalers stelt ons in staat om vertalingen te leveren in elk vakgebied. Bovendien werken wij uitsluitend met native speakers. Onze professionele vertalers vertalen in hun eigen moedertaal. Een tweede vertaler kijkt voor levering uw vertaling nog eens goed na. Deze kwaliteitsprocedure is ISO 17100-gecertificeerd. Wij verzorgen ook beëdigde vertalingen in het Armeens of elke andere gewenste taal.

Bent u op zoek naar een goede Armeense vertaling voor uw bedrijf of situatie? Dat kan. Wij vertalen uit alle talen in het Armeens. En in alle vakgebieden.