Ga naar de inhoud
Tekom International kan u helpen met een goede Birmaanse vertaling van alle soorten documenten. Als vertaalbureau vertalen wij voor een groot aantal opdrachtgevers brochures, websiteteksten, juridische en technische documenten en toeristische teksten in het Birmaans.

Tekom QUICK, PRO, PREMIUM

De ene partij heeft een snelle vertaling nodig van een persbericht, de ander heeft een belangrijk juridisch document of een strakke SEO-tekst nodig of zoekt een beëdigd tolk.
Tekom biedt alles wat u nodig heeft in drie klassen.

  • QUICK  als het goed, snel en voordelig moet zijn.
  • PRO voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.
  • PREMIUM voor de meest uitmuntende vertalingen.

Met Tekom International kunt u alle kanten én alle landen op.

Ontvang een voorstel voor uw Birmaanse vertaling

Birmaanse vertalingen | Tekom | Birmaans
Birmaanse vertalingen worden verzorgd door een netwerk van Birmaanse vertalers die in hun moedertaal vertalen. Alle vertalingen worden voor levering gereviseerd door een tweede vertaler. Onze Birmaanse vertalers hebben zeer ruime ervaring op het gebied van vertalen en hebben een vertaalopleiding op universitair of hbo-niveau afgerond. Het merendeel woont in hun vaderland en komt dagelijks in contact met hun moedertaal.

DE BIRMAANSE TAAL

Het Birmaans of Birmees is de officiële taal van Myanmar. Het wordt door zo’n 32 miljoen mensen gesproken. Het maakt deel uit van de Tibeto-Birmaanse talenfamilie die onder de Sino-Tibetaanse talen valt.  Waarbij het Birmaans de meest gesproken van de niet-Sinitische talen is. 

Het Birmaans was de vijfde van de Sino-Tibetaanse talen die een eigen schrift ontwikkelde. Het vroegste bewijs van het Birmese alfabet dateert van 1035. Het alfabet heeft aanzienlijke wijzigingen ondergaan om het aan te passen aan de evoluerende fonologie van de Birmese taal.

Quick

Als het goed, snel en voordelig moet zijn.

Vanaf € 0,10 per woord.

Als het goed, snel en voordelig moet zijn. Goedkoop vertalen met professionele service.
Meer informatie

Pro

Een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.

Vanaf € 0,16 per woord.

Voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau. Kwaliteit tegen eerlijke vertaaltarieven.
Meer informatie

Premium

De meest uitmuntende vertalingen.

Vanaf € 0,21 per woord.

Voor de meest uitmuntende vertalingen. Bij belangrijke juridische of medische documenten.
Meer informatie

WAAR ZIJN WIJ GOED IN?

Tekom International verzorgt al sinds 1976 vertaalwerk van de hoogste kwaliteit. In en uit het Birmaans of in en uit elke andere gewenste taal. Ons grote netwerk van gespecialiseerde vertalers stelt ons in staat om vertalingen te leveren in elk vakgebied. Bovendien werken wij uitsluitend met native speakers. Onze professionele vertalers vertalen in hun eigen moedertaal. Een tweede vertaler kijkt voor levering uw vertaling nog eens goed na. Deze kwaliteitsprocedure is ISO 17100-gecertificeerd. 

Bent u op zoek naar een goede Birmaanse vertaling voor uw bedrijf of situatie? Dat kan. Wij vertalen uit alle talen in het Birmaans.  En in alle vakgebieden.