Ga naar de inhoud
Tekom International kan u helpen met een goede Bulgaarse vertaling van alle soorten documenten. Als vertaalbureau vertalen wij voor een groot aantal opdrachtgevers brochures, websiteteksten, juridische en technische documenten en toeristische teksten in het Bulgaars.

Tekom Quick, Pro, Premium

De ene partij heeft een snelle vertaling nodig van een persbericht, de ander heeft een belangrijk juridisch document of een strakke SEO-tekst nodig of zoekt een beëdigd tolk.
Tekom biedt alles wat u nodig heeft in drie klassen.

  • QUICK als het goed, snel en voordelig moet zijn.
  • PRO voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.
  • PREMIUM voor de meest uitmuntende vertalingen.

 

Met Tekom International kunt u alle kanten én alle landen op.

Ontvang een voorstel voor uw Bulgaarse vertaling

Bulgaarse vertaling | Tekom International | Bulgaars
Bulgaarse vertalingen worden verzorgd door een netwerk van Bulgaarse vertalers die in hun moedertaal vertalen. Alle vertalingen worden voor levering gereviseerd door een tweede vertaler. Onze Bulgaarse vertalers hebben zeer ruime ervaring op het gebied van vertalen en hebben een vertaalopleiding op universitair of hbo-niveau afgerond. Het merendeel woont in hun vaderland en komt dagelijks in contact met hun moedertaal.

DE BULGAARSE TAAL

Het Bulgaars is een Indo-Europese taal en onderdeel van de Slavische tak. Net als het Russisch wordt het Bulgaars in cyrillisch schrift geschreven. Het wordt door zo’n 12 miljoen personen als moedertaal gesproken. Via een Bulgaarse vertaling opent u dus de weg naar 12 miljoen potentiële nieuwe klanten. Het Bulgaars is nauw verwant aan het Macedonisch. De verwantschap is zo sterk dat sommige taalkundigen het Macedonisch als een dialect van het Bulgaars zien. Net als in het Nederlands zijn in het Bulgaars naamvallen zo goed als verdwenen. Hierdoor is het Bulgaars, als we het cyrillische schrift buiten beschouwing laten, gemakkelijker te leren dan veel andere Slavische talen. Bijzonder aan het Bulgaars is dat het een werkwoordsvorm heeft om een voorval te beschrijven waar de spreker zelf niet bij aanwezig was. Misschien zegt dit iets over de Bulgaarse cultuur, waar gemeenschapszin belangrijk is en roddelen erbij hoort. Het merendeel van het Bulgaarse vocabulaire heeft een duidelijk Slavische oorsprong, maar de taal kent ook leenwoorden uit met name het Latijn, Turks, Duits en Frans.

Quick

Als het goed, snel en voordelig moet zijn.

Vanaf € 0,10 per woord.

Als het goed, snel en voordelig moet zijn. Goedkoop vertalen met professionele service.
Meer informatie

Pro

Een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.

Vanaf € 0,16 per woord.

Voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau. Kwaliteit tegen eerlijke vertaaltarieven.
Meer informatie

Premium

De meest uitmuntende vertalingen.

Vanaf € 0,21 per woord.

Voor de meest uitmuntende vertalingen. Bij belangrijke juridische of medische documenten.
Meer informatie

WAAR ZIJN WIJ GOED IN?

Tekom International verzorgt al sinds 1976 vertaalwerk van de hoogste kwaliteit. In en uit het Bulgaars of in en uit elke andere gewenste taal. Ons grote netwerk van gespecialiseerde vertalers stelt ons in staat om vertalingen te leveren in elk vakgebied. Bovendien werken wij uitsluitend met native speakers. Onze professionele vertalers vertalen in hun eigen moedertaal. Een tweede vertaler kijkt voor levering uw vertaling nog eens goed na. Deze kwaliteitsprocedure is ISO 17100-gecertificeerd. Wij verzorgen ook beëdigde vertalingen in het Bulgaars of elke andere gewenste taal.

Bent u op zoek naar een goede Bulgaarse vertaling voor uw bedrijf of situatie? Dat kan. Wij vertalen uit alle talen in het Bulgaars. Ook beëdigd. En in alle vakgebieden.