Ga naar de inhoud

Documenten in het Frans vertalen

Tekom International kan u helpen met een goede Franse vertaling van alle soorten documenten. Als vertaalbureau vertalen wij voor een groot aantal opdrachtgevers brochures, websiteteksten, juridische en technische documenten en toeristische teksten in het Frans.

Tekom Quick, Pro, Premium

De ene partij heeft een snelle vertaling nodig van een persbericht, de ander heeft een belangrijk juridisch document of een strakke SEO-tekst nodig of zoekt een beëdigd tolk.
Tekom biedt alles wat u nodig heeft in drie klassen.

  • QUICK als het goed, snel en voordelig moet zijn.
  • PRO voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.
  • PREMIUM voor de meest uitmuntende vertalingen.

 
Met Tekom International kunt u alle kanten én alle landen op.

Ontvang een voorstel voor uw Franse vertaling

Franse vertaling

VERTAALD DOOR NATIVE SPEAKERS

Franse vertalingen worden verzorgd door een netwerk van Franse vertalers die in hun moedertaal vertalen. Alle vertalingen worden voor levering gereviseerd door een tweede vertaler. Onze Franse vertalers hebben zeer ruime ervaring op het gebied van vertalen en hebben een vertaalopleiding op universitair of hbo-niveau afgerond. Het merendeel woont in Frankrijk en komt dagelijks in contact met hun moedertaal.

DE FRANSE TAAL

Frans is een Romaanse taal en heeft het Latijn als basis. Dit is de reden waarom het Frans zoveel moeilijker voor ons is om te leren dan het Engels en het Duits (beide Germaanse talen). Toch wijkt het Frans af van andere Romaanse talen. Een voor ons belangrijke afwijking is veroorzaakt door Keltische invloeden. Hier hebben we namelijk het voor Nederlanders vaak onbegrijpelijke numerieke systeem aan te danken. In Keltische talen telt men namelijk in twintigtallen (quatre-vingts is letterlijk vertaald vier-twintigen). Daarnaast is het Frans ook beïnvloed door het Nederfrankisch. Aan de Franken hebben we de tweeledige ontkenning te danken (ne … pasne … rien).

VERTAALBUNDELS

Niet alleen websites, magazines en juridische documenten vertalen wij in de Franse taal. Wij kunnen u ook helpen met het vertalen van e-mailberichten, korte blogs of gewoon een paar Franse zinnen. Dit kunnen we doen dankzij onze unieke vertaalbundels. Hierbij koopt u vooraf een aantal woorden in tegen een gunstig woordtarief. Zo’n kort berichtje heeft u binnen een paar uur vertaald retour en het kost u slechts een paar euro. Op deze manier heeft u zelf geen gehannes met Google Translate en komt u professioneel over.

Quick

Als het goed, snel en voordelig moet zijn.

Vanaf € 0,10 per woord.

Als het goed, snel en voordelig moet zijn. Goedkoop vertalen met professionele service.
Meer informatie

Pro

Een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.

Vanaf € 0,17 per woord.

Voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau. Kwaliteit tegen eerlijke vertaaltarieven.
Meer informatie

Premium

De meest uitmuntende vertalingen.

Vanaf € 0,25 per woord.

Voor de meest uitmuntende vertalingen. Bij belangrijke juridische of medische documenten.
Meer informatie

WAAR ZIJN WIJ GOED IN?

Tekom International verzorgt al sinds 1976 vertaalwerk van de hoogste kwaliteit. In en uit het Frans of in en uit elke andere gewenste taal. Ons grote netwerk van gespecialiseerde vertalers stelt ons in staat om vertalingen te leveren in elk vakgebied. Bovendien werken wij uitsluitend met native speakers. Onze professionele vertalers vertalen in hun eigen moedertaal. Een tweede vertaler kijkt voor levering uw vertaling nog eens goed na. Deze kwaliteitsprocedure is ISO 17100-gecertificeerd. Wij verzorgen ook beëdigde vertalingen in het Frans of elke andere gewenste taal.

Bent u op zoek naar een goede Franse vertaling voor uw bedrijf of situatie? Dat kan. Wij vertalen uit alle talen in het Frans. Ook beëdigd. En in alle vakgebieden.