Ga naar de inhoud

Documenten in het Gujarati vertalen

Tekom International kan u helpen met een goede Gujarati vertaling van alle soorten documenten. Als vertaalbureau vertalen wij voor een groot aantal opdrachtgevers brochures, websiteteksten, juridische en technische documenten en toeristische teksten in het Gujarati.

Tekom Quick, Pro, Premium

De ene partij heeft een snelle vertaling nodig van een persbericht, de ander heeft een belangrijk juridisch document of een strakke SEO-tekst nodig of zoekt een beëdigd tolk.
Tekom biedt alles wat u nodig heeft in drie klassen.

  • QUICK als het goed, snel en voordelig moet zijn.
  • PRO voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.
  • PREMIUM voor de meest uitmuntende vertalingen.

 
Met Tekom International kunt u alle kanten én alle landen op.

Ontvang een voorstel voor uw Gujarati vertaling

Vertalingen in diverse Indiase talen | Hindi, gujarati, Kanada, Punjabi, Tamil
Gujarati vertalingen worden verzorgd door een netwerk van Gujarati vertalers die in hun moedertaal vertalen. Alle vertalingen worden voor levering gereviseerd door een tweede vertaler. Onze Gujarati vertalers hebben zeer ruime ervaring op het gebied van vertalen en hebben een vertaalopleiding op universitair of hbo-niveau afgerond. Het merendeel woont in hun vaderland en komt dagelijks in contact met hun moedertaal.

DE GUJARATI TAAL

Gujarati werd van oorsprong in Gujarat gesproken. Dit is nu een deelstaat van India die grenst aan Pakistan. De taal wordt ook gesproken in gebieden in Pakistan. Er zijn ongeveer 46 miljoen mensen die Gujarati spreken. Er zijn ook bevolkingsgroepen in Oeganda, Tanzania en Kenia die Gujarati spreken. Het Gujarati was de moedertaal van Gandhi. De taal dateert van ongeveer rond de 12e eeuw v.Chr. en werd later beïnvloed door de Perzische cultuur. De eerste literatuur vinden we in 1592. Het schrift is afgeleid van het Devanagari-schrift, dat wordt gebruikt voor het Sanskriet en het Hindi. Het Gujarati is een Indo-Arische taal.

Quick

Als het goed, snel en voordelig moet zijn.

Vanaf € 0,10 per woord.

Als het goed, snel en voordelig moet zijn. Goedkoop vertalen met professionele service.
Meer informatie

Pro

Een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.

Vanaf € 0,16 per woord.

Voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau. Kwaliteit tegen eerlijke vertaaltarieven.
Meer informatie

Premium

De meest uitmuntende vertalingen.

Vanaf € 0,21 per woord.

Voor de meest uitmuntende vertalingen. Bij belangrijke juridische of medische documenten.
Meer informatie

WAAR ZIJN WIJ GOED IN?

Tekom International verzorgt al sinds 1976 vertaalwerk van de hoogste kwaliteit. In en uit het Gujarati of in en uit elke andere gewenste taal. Ons grote netwerk van gespecialiseerde vertalers stelt ons in staat om vertalingen te leveren in elk vakgebied. Bovendien werken wij uitsluitend met native speakers. Onze professionele vertalers vertalen in hun eigen moedertaal. Een tweede vertaler kijkt voor levering uw vertaling nog eens goed na. Deze kwaliteitsprocedure is ISO 17100-gecertificeerd

Bent u op zoek naar een goede Gujarati vertaling voor uw bedrijf of situatie? Dat kan. Wij vertalen uit alle talen in het Gujarati.