Ga naar de inhoud

Documenten in het Hebreeuws vertalen

Tekom International kan u helpen met een goede Hebreeuwse vertaling van alle soorten documenten. Als vertaalbureau vertalen wij voor een groot aantal opdrachtgevers brochures, websiteteksten, juridische en technische documenten en toeristische teksten in het Hebreeuws.

Tekom Quick, Pro, Premium

De ene partij heeft een snelle vertaling nodig van een persbericht, de ander heeft een belangrijk juridisch document of een strakke SEO-tekst nodig of zoekt een beëdigd tolk.
Tekom biedt alles wat u nodig heeft in drie klassen.

  • QUICK als het goed, snel en voordelig moet zijn.
  • PRO voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.
  • PREMIUM voor de meest uitmuntende vertalingen.

 
Met Tekom International kunt u alle kanten én alle landen op.

Ontvang een voorstel voor uw Hebreeuwse vertaling

Israel-flag
Hebreeuwse vertalingen worden verzorgd door een netwerk van Hebreeuwse vertalers die in hun moedertaal vertalen. Alle vertalingen worden voor levering gereviseerd door een tweede vertaler. Onze Hebreeuwse vertalers hebben zeer ruime ervaring op het gebied van vertalen en hebben een vertaalopleiding op universitair of hbo-niveau afgerond. Het merendeel woont in hun vaderland en komt dagelijks in contact met hun moedertaal.

DE HEBREEUWSE TAAL

Klassiek Hebreeuws wordt ook ‘de heilige taal’ genoemd en is de taal van het jodendom. Er bestaan verschillende perioden: het Hebreeuws van de Thora, dat van de Misjna en dat van de rabbijnse literatuur. De verschillen betreffen spelling, woordenschat en vooral zinsbouw (syntaxis).
 

Als gesproken taal is het Hebreeuws lang een ‘dode taal’ geweest. Niemand gebruikte de taal meer voor de dagelijkse communicatie. Vanaf eind 19e eeuw raakte het Hebreeuws opnieuw in gebruik als dagelijkse omgangstaal. Het is daarmee een van de zeldzame voorbeelden van een dode taal die naderhand opnieuw tot een levende taal is geworden.
 
Als religieuze taal is het Hebreeuws altijd in gebruik gebleven en onderwezen

 

MODERN HEBREEUWS (IVRIET)

Modern Hebreeuws is de officiële taal van Israël. Hebreeuws behoort tot de Semitische tak van de Afro-Aziatische talen. Het is hiermee verwant aan andere Semitische talen als het Arabisch en het Aramees en in mindere mate ook aan andere Afro-Aziatische talen als het Berbers en het Somalisch.

Hebreeuws wordt van rechts naar links geschreven met het Hebreeuwse alfabet.

Quick

Als het goed, snel en voordelig moet zijn.

Vanaf € 0,10 per woord.

Als het goed, snel en voordelig moet zijn. Goedkoop vertalen met professionele service.
Meer informatie

Pro

Een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.

Vanaf € 0,16 per woord.

Voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau. Kwaliteit tegen eerlijke vertaaltarieven.
Meer informatie

Premium

De meest uitmuntende vertalingen.

Vanaf € 0,21 per woord.

Voor de meest uitmuntende vertalingen. Bij belangrijke juridische of medische documenten.
Meer informatie

WAAR ZIJN WIJ GOED IN?

Tekom International verzorgt al sinds 1976 vertaalwerk van de hoogste kwaliteit. In en uit het Hebreeuws of in en uit elke andere gewenste taal. Ons grote netwerk van gespecialiseerde vertalers stelt ons in staat om vertalingen te leveren in elk vakgebied. Bovendien werken wij uitsluitend met native speakers. Onze professionele vertalers vertalen in hun eigen moedertaal. Een tweede vertaler kijkt voor levering uw vertaling nog eens goed na. Deze kwaliteitsprocedure is ISO 17100-gecertificeerd. Wij verzorgen ook beëdigde vertalingen in het Hebreeuws of elke andere gewenste taal.

Bent u op zoek naar een goede Hebreeuwse vertaling voor uw bedrijf of situatie? Dat kan. Wij vertalen uit alle talen in het Hebreeuws. Ook beëdigd.