Ga naar de inhoud

Documenten in het Hindi vertalen

Tekom International kan u helpen met een goede Hindi vertaling van alle soorten documenten. Als vertaalbureau vertalen wij voor een groot aantal opdrachtgevers brochures, websiteteksten, juridische en technische documenten en toeristische teksten in het Hindi.

Tekom Quick, Pro, Premium

De ene partij heeft een snelle vertaling nodig van een persbericht, de ander heeft een belangrijk juridisch document of een strakke SEO-tekst nodig of zoekt een beëdigd tolk.
Tekom biedt alles wat u nodig heeft in drie klassen.

  • QUICK als het goed, snel en voordelig moet zijn.
  • PRO voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.
  • PREMIUM voor de meest uitmuntende vertalingen.

 
Met Tekom International kunt u alle kanten én alle landen op.

Ontvang een voorstel voor uw Hindi vertaling

Vertalingen in diverse Indiase talen | Hindi, gujarati, Kanada, Punjabi, Tamil

Hindi vertalingen worden verzorgd door een netwerk van vertalers die in hun moedertaal vertalen. Alle vertalingen worden voor levering gereviseerd door een tweede vertaler. Onze  vertalers hebben zeer ruime ervaring op het gebied van vertalen en hebben een vertaalopleiding op universitair of hbo-niveau afgerond. Het merendeel woont in hun vaderland en komt dagelijks in contact met hun moedertaal.

DE HINDI TAAL

Het is een Indo-Arische taal die vooral in India gesproken wordt. Het Hindi is een van de meest gesproken wereldtalen en de eerste taal van India. Het Hindi vindt zijn oorsprong in het Hindoestani en het Sanskriet. In feite is het Hindi een gestandaardiseerde versie van het Hindoestani, evenals het Urdu. Urdu en Hindi zijn vrijwel identiek qua grammatica. India kent nog 415 andere talen.

Hindoestani wordt in Nederland vaak verward met het Surinaams-Hindoestaans. De formele naam voor deze variant is echter Caribisch Hindoestani, of specifiek Sarnami Hindoestani. Het Sarnami Hindoestani dialect heeft het Bhojpuri, een van de vele Indiase talen, als voornaamste invloed. Daarnaast heeft het nog invloeden van lokale talen met veel leenwoorden en kent het niet de twee naamvallen die het Hindi wel heeft.

Hindi wordt geschreven in het Devanãgarĩ, een Indisch schrift. Het is een fonetisch geschreven taal.

Opvallend aan het Hindi is een veelvoud aan beleefdheidsvormen, waarschijnlijk ingegeven door het formele kastenstelsel in India. Een leuk detail: Aap betekent U, een zeer formele beleefdheidsvorm. Er zijn drie niveaus van beleefdheid in het Hindi.

Quick

Als het goed, snel en voordelig moet zijn.

Vanaf € 0,10 per woord.

Als het goed, snel en voordelig moet zijn. Goedkoop vertalen met professionele service.
Meer informatie

Pro

Een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.

Vanaf € 0,16 per woord.

Voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau. Kwaliteit tegen eerlijke vertaaltarieven.
Meer informatie

Premium

De meest uitmuntende vertalingen.

Vanaf € 0,21 per woord.

Voor de meest uitmuntende vertalingen. Bij belangrijke juridische of medische documenten.
Meer informatie

WAAR ZIJN WIJ GOED IN?

Tekom International verzorgt al sinds 1976 vertaalwerk van de hoogste kwaliteit. In en uit het Hindi of in en uit elke andere gewenste taal. Ons grote netwerk van gespecialiseerde vertalers stelt ons in staat om vertalingen te leveren in elk vakgebied. Bovendien werken wij uitsluitend met native speakers. Onze professionele vertalers vertalen in hun eigen moedertaal. Een tweede vertaler kijkt voor levering uw vertaling nog eens goed na. Deze kwaliteitsprocedure is ISO 17100-gecertificeerd. 

Bent u op zoek naar een goede Hindi vertaling voor uw bedrijf of situatie? Dat kan. Wij vertalen uit alle talen in het Hindi.