Ga naar de inhoud

Documenten in het Italiaans vertalen

Tekom International kan u helpen met een goede Italiaanse vertaling van alle soorten documenten. Als vertaalbureau vertalen wij voor een groot aantal opdrachtgevers brochures, websiteteksten, juridische en technische documenten en toeristische teksten in het Italiaans.

Tekom Quick, Pro, Premium

De ene partij heeft een snelle vertaling nodig van een persbericht, de ander heeft een belangrijk juridisch document of een strakke SEO-tekst nodig of zoekt een beëdigd tolk.
Tekom biedt alles wat u nodig heeft in drie klassen.

  • QUICK als het goed, snel en voordelig moet zijn.
  • PRO voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.
  • PREMIUM voor de meest uitmuntende vertalingen.

 
Met Tekom International kunt u alle kanten én alle landen op.

Ontvang een voorstel voor uw Italiaanse vertaling

Italiaanse vertaling
Tekom International kan u helpen met een goede Italiaanse vertaling van alle soorten documenten. Als vertaalbureau vertalen wij voor een groot aantal opdrachtgevers brochures, websiteteksten, juridische en technische documenten en toeristische teksten in het Italiaans.

De Italiaanse taal

Het Italiaans is (uiteraard) een Romaanse taal. Het huidige standaard-Italiaans stamt direct af van het dialect van Florence. Dit dialect is een uit het Volkslatijn ontstane taal die in met name in Florence en Toscane werd gesproken en in de 14e eeuw beroemd werd dankzij dichters als Dante. Anders dan veel andere Latijnse talen, zoals het Frans, Spaans en Portugees, heeft het Italiaans zich niet wereldwijd verspreid. Toch zijn er zo’n 30 miljoen mensen die het standaard-Italiaans als moedertaal spreken en daarnaast nog eens ca. 27 miljoen met een aan het Italiaans verwant dialect als moedertaal.

Het is een taal die voor veel mensen tot de verbeelding spreekt. Dit heeft ongetwijfeld te maken met de rijke culturele historie van het land, de prachtige natuur, het lekkere eten en natuurlijk het zonnige klimaat.

Vertaalbundels

Niet alleen websites, magazines en juridische documenten vertalen wij in de Italiaanse taal. Wij kunnen u ook helpen met het vertalen van e-mailberichten, korte blogs of gewoon een paar Italiaanse zinnen. Dit kunnen we doen dankzij onze unieke vertaalbundels. Hierbij koopt u vooraf een aantal woorden in tegen een gunstig woordtarief. Zo’n kort berichtje heeft u binnen een paar uur vertaald retour en het kost u slechts een paar euro. Op deze manier heeft u zelf geen gehannes met Google Translate en komt u professioneel over.

Quick

Als het goed, snel en voordelig moet zijn.

Vanaf € 0,10 per woord.

Als het goed, snel en voordelig moet zijn. Goedkoop vertalen met professionele service.
Meer informatie

Pro

Een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.

Vanaf € 0,17 per woord.

Voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau. Kwaliteit tegen eerlijke vertaaltarieven.
Meer informatie

Premium

De meest uitmuntende vertalingen.

Vanaf € 0,25 per woord.

Voor de meest uitmuntende vertalingen. Bij belangrijke juridische of medische documenten.
Meer informatie

WAAR ZIJN WIJ GOED IN?

Tekom International verzorgt al sinds 1976 vertaalwerk van de hoogste kwaliteit. In en uit het Italiaans of in en uit elke andere gewenste taal. Ons grote netwerk van gespecialiseerde vertalers stelt ons in staat om vertalingen te leveren in elk vakgebied. Bovendien werken wij uitsluitend met native speakers. Onze professionele vertalers vertalen in hun eigen moedertaal. Een tweede vertaler kijkt voor levering uw vertaling nog eens goed na. Deze kwaliteitsprocedure is ISO 17100-gecertificeerd. Wij verzorgen ook beëdigde vertalingen in het Italiaans of elke andere gewenste taal.

Wij vertalen uit alle talen in het Italiaans. Ook beëdigd.