Ga naar de inhoud

Documenten in het Koreaans vertalen

Tekom International kan u helpen met een goede Koreaanse vertaling van alle soorten documenten. Als vertaalbureau vertalen wij voor een groot aantal opdrachtgevers brochures, websiteteksten, juridische en technische documenten en toeristische teksten in het Koreaans.

Tekom Quick, Pro, Premium

De ene partij heeft een snelle vertaling nodig van een persbericht, de ander heeft een belangrijk juridisch document of een strakke SEO-tekst nodig of zoekt een beëdigd tolk.
Tekom biedt alles wat u nodig heeft in drie klassen.

  • QUICK als het goed, snel en voordelig moet zijn.
  • PRO voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.
  • PREMIUM voor de meest uitmuntende vertalingen.

 
Met Tekom International kunt u alle kanten én alle landen op.

Ontvang een voorstel voor uw Koreaanse vertaling

korea-flag
Koreaanse vertalingen worden verzorgd door een netwerk van Koreaanse vertalers die in hun moedertaal vertalen. Alle vertalingen worden voor levering gereviseerd door een tweede vertaler. Onze Koreaanse vertalers hebben zeer ruime ervaring op het gebied van vertalen en hebben een vertaalopleiding op universitair of hbo-niveau afgerond. Het merendeel woont in hun vaderland en komt dagelijks in contact met hun moedertaal.

DE KOREAANSE TAAL

Het Koreaans is een taal die wordt gesproken in Noord- en Zuid-Korea, een streek in China, Yanbian, en door een volk in de voormalige Sovjet-Unie, de Koryo-saram. In totaal kunt u met een Koreaanse vertaling 78 miljoen moedertaalsprekers bereiken. Toegegeven, wellicht spelen er wat complicerende factoren mee als u Noord-Koreanen voor uw product probeert te interesseren, maar er blijven daarnaast nog genoeg potentiële klanten over.

Hoewel hierover veel discussie bestaat, wordt het Koreaans meestal gezien als een isolaat, een taal waarbij geen verwantschap met een andere taal is aangetoond en die dus niet tot een taalfamilie behoort. De grammatica van het Koreaans lijkt echter behoorlijk op die van de Turkse en Mongoolse talen. Er zijn daarom taalkundigen die van mening zijn dat het Koreaans wel degelijk in te delen valt en dat het tot de Altaïsche talenfamilie behoort. Bovendien kent het Koreaans een zeer grote woordenschat die ontleend is aan het Chinees. Bijna de helft van alle Koreaanse woorden heeft het Chinees als herkomst. Er is echter geen genetische verwantschap tussen deze talen.

Het Koreaans wordt geschreven in het Hangul-schrift met als toevoeging Sino-Koreaanse karakters.

Quick

Als het goed, snel en voordelig moet zijn.

Vanaf € 0,10 per woord.

Als het goed, snel en voordelig moet zijn. Goedkoop vertalen met professionele service.
Meer informatie

Pro

Een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.

Vanaf € 0,16 per woord.

Voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau. Kwaliteit tegen eerlijke vertaaltarieven.
Meer informatie

Premium

De meest uitmuntende vertalingen.

Vanaf € 0,21 per woord.

Voor de meest uitmuntende vertalingen. Bij belangrijke juridische of medische documenten.
Meer informatie

WAAR ZIJN WIJ GOED IN?

Tekom International verzorgt al sinds 1976 vertaalwerk van de hoogste kwaliteit. In en uit het Koreaans of in en uit elke andere gewenste taal. Ons grote netwerk van gespecialiseerde vertalers stelt ons in staat om vertalingen te leveren in elk vakgebied. Bovendien werken wij uitsluitend met native speakers. Onze professionele vertalers vertalen in hun eigen moedertaal. Een tweede vertaler kijkt voor levering uw vertaling nog eens goed na. Deze kwaliteitsprocedure is ISO 17100-gecertificeerd. Wij verzorgen ook beëdigde vertalingen in het Koreaans of elke andere gewenste taal.

Wij vertalen uit alle talen in het Koreaans. Ook beëdigd.