Tekom International kan u helpen met een goede Portugese vertaling van alle soorten documenten. Als vertaalbureau vertalen wij voor een groot aantal opdrachtgevers brochures, websiteteksten, juridische en technische documenten en toeristische teksten in het Portugees.

Tekom Standaard, Pro, Royal

De ene partij heeft een snelle vertaling nodig van een persbericht, de ander heeft een belangrijk juridisch document of een strakke SEO-tekst nodig of zoekt een beëdigd tolk.
Tekom biedt alles wat u nodig heeft in drie klassen.

  • STANDAARD als het goed, snel en voordelig moet zijn.
  • PRO voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.
  • ROYAL voor de meest uitmuntende vertalingen.

 

Met Tekom International kunt u alle kanten én alle landen op.

Ontvang een voorstel voor uw Portugese vertaling

Portugal-flag
Portugese vertalingen worden verzorgd door een netwerk van Portugese vertalers die in hun moedertaal vertalen. Alle vertalingen worden voor levering gereviseerd door een tweede vertaler. Onze Portugese vertalers hebben zeer ruime ervaring op het gebied van vertalen en hebben een vertaalopleiding op universitair of hbo-niveau afgerond. Het merendeel woont in hun vaderland en komt dagelijks in contact met hun moedertaal

DE PORTUGESE TAAL

Het Portugees in een Romaanse taal, ontstaan uit het Volkslatijn en sterk verwant aan
het Spaans. De talen hebben zich in eerste instantie synchroon ontwikkeld, maar door de politieke onrust tussen de twee landen tijdens het eerste millennium zijn er verschillen ontstaan. Toch zijn de talen sterk verwant, zowel grammaticaal als qua woordenschat, en komen ze dan ook voor zo’n 89% overeen. Spanjaarden en Portugezen kunnen elkaar dus goed verstaan.

Het Portugees is een wereldtaal. Het wordt behalve in Portugal en Brazilië ook gesproken in o.a. Kaapverdië, Mozambique, Angola en Oost-Timor. Geschat wordt dat ruim 180 miljoen mensen het Portugees als moedertaal spreken. Het Braziliaans wijkt wat de spelling betreft af van het Portugees uit andere landen, maar een goede vertaler is op de hoogte van deze spellingverschillen.

Standaard

Als het goed, snel en voordelig moet zijn.

Vanaf € 0,10 per woord.

Als het goed, snel en voordelig moet zijn. Goedkoop vertalen met professionele service.
Meer informatie

Pro

Een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.

Vanaf € 0,15 per woord.

Voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau. Kwaliteit tegen eerlijke vertaaltarieven.
Meer informatie

Royal

De meest uitmuntende vertalingen.

Vanaf € 0,20 per woord.

Voor de meest uitmuntende vertalingen. Bij belangrijke juridische of medische documenten.
Meer informatie

WAAR ZIJN WIJ GOED IN?

Tekom International verzorgt al sinds 1976 vertaalwerk van de hoogste kwaliteit. In en uit het Portugees of in en uit elke andere gewenste taal. Ons grote netwerk van gespecialiseerde vertalers stelt ons in staat om vertalingen te leveren in elk vakgebied. Bovendien werken wij uitsluitend met native speakers. Onze professionele vertalers vertalen in hun eigen moedertaal. Een tweede vertaler kijkt voor levering uw vertaling nog eens goed na. Deze kwaliteitsprocedure is ISO 17100-gecertificeerd.

Wij verzorgen ook beëdigde vertalingen in het Portugees of elke andere gewenste taal.