Ga naar de inhoud

Business English for property professionals

Business English For Insurance professionals

Intermediate en Advanced

De meeste pensioen- en verzekeringsadviseurs hebben een goede opleiding genoten en spreken behoorlijk goed Engels. Wanneer een verzekeringsprofessional regelmatig cliënten adviseert die de Nederlandse taal niet (voldoende) machtig zijn, kan dit toch een uitdaging zijn. Probeer maar eens een term als lijfrente met variabele uitkering of kapitaaldekkingsstelsel uit te leggen. Om deze reden hebben wij speciaal voor de verzekeringsbranche een cursus voor insurance professionals ontwikkeld.

Cursusdetails:

Lessen
1. INTRODUCTIONS
2. ELEVATOR PITCH
3. VERZEKERINGSTERMINOLOGIE
4. TELEPHONE CONVERSATIONS AND ETIQUETTE
5. ADVISORY MEETING CLIENTS (ROLE PLAY)
6. VERZORGDE ENGELSE UITSPRAAK
7. GRAMMAR REFRESHER
8. READING BETWEEN THE LINES
9. SMALL TALK OR TRICKY SITUATION?
10. MET VERTROUWEN EEN ADVIESGESPREK INGAAN MET EEN NIET NEDERLANDSTALIGE CLIENT

Taaltrainer Lana

Lana heeft in Engeland gestudeerd en de Cambridge diploma’s Managing the teaching and learning process, Language and background to language learning and teaching en Lesson planning and use of resources for language teaching behaald. Ze is een gepassioneerde trainer met ervaring bij onder andere Toyota, Pellikaan Construction (of nlse naam?)en vele anderen. Leerlingen omschrijven haar trainingen als: ‘energiek en liefdevol’. Ze voelt precies wat jij als cursist nodig hebt. Ze kan zelfs ‘saaie’ grammatica boeiend maken.

Taaltrainer Eamonn

Eamonn is een Britse native speaker en heeft 24 jaar ervaring als communicatie- en presentatiespecialist. Hij heeft diverse functies gehad op het gebied van communicatie voor bedrijven als ING Real Estate Finance, Wolters Kluwer N.V. en ABN AMRO. Hij woont al vijftien15 jaar in Nederland, maar binnen de internationale corporate omgeving waarin hij zich bewoog, was Business English de voertaal. Sinds 2014 is hij actief als presentatiecoach, copywriter en taaltrainer, waarbij hij Nederlandse professionals helpt om hun Business English en presentatievaardigheden te verbeteren.

Leuke training. Ik heb er veel aan gehad. Mijn Engels is sterk verbeterd en ik vol me veel zekerder in zakelijke situaties, wanneer Engels de voertaal is.

Jasmijn van Doorn

Codefisch

Ontvang een voorstel voor een taaltraining