Tekom taaltraining

Individueel of samen met collega's (incompany)

Tekom taaltraining

Individueel of samen met collega's (incompany)

Altijd 2e controle van uw vertaling Training na werktijd

 Catering verzorgd

ISO-certificeerde vertalingen   Scherpe prijs

vertalingen van sublieme kwaliteit  Veel luistermateriaal

 

"Onze taaltrainingen worden verzorgd door ervaren native speakers. Dit maakt onze taaltrainingen extra leerzaam. Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat, dat tevens online inzichtelijk is."

Ingeborg Verduijn

Dé taaltraining voor de drukbezette professional

Tijdens onze taaltraining oefent u uw spreekvaardigheid door actief deel te nemen aan uiteenlopende dialogen. Onze taaltrainers zijn veelal native speakers die zelf actief zijn in het bedrijfsleven. Situaties uit uw praktijk kunnen aan de orde komen tijdens de training. Hierdoor heeft u direct profijt van uw taaltraining!

Incompany taaltraining

A1 Taaltraining Nederlands

We hanteren hierbij een beginnerslesmethode ‘Nederlands voor hoogopgeleide anderstaligen’. Hierbij is het de bedoeling de cursist te leren snel in het Nederlands te communiceren...

⟩ Lees meer

Business English for property professionals

Een volledig op maat samengestelde taalcursus die ingaat op alle communicatie rondom makelaardij voor expats. Leer precies wat u nodig hebt om expats professioneel ter woord te staan en kom overtuigend over.

⟩ Lees meer

Tekom Taaltraining

De voordelen van Tekom

12 weken,
één keer per week

Tijdens de taaltrainingen van Tekom oefent u uw spreekvaardigheid door actief deel te nemen aan uiteenlopende dialogen. De nadruk ligt op intensief en efficiënt trainen.

Inclusief uitgebreid luistermateriaal en catering

We leggen bij huiswerkopdrachten de nadruk op luisteroefeningen die u eenvoudig in de auto of tijdens het sporten kunt uitvoeren.

Inloop vanaf 17.30, training van 18.00 tot 20.00

Onze cursussen vinden plaats na werktijd. Tijdens de cursus verzorgen wij catering in de vorm van broodjes en salade. U bent om 20.00 klaar en gaat dan, na de spits, naar huis.

“I loved the course. I made a good start learning Dutch. Ready for more. ”

ANTHONY RICCI
Cursist taaltraining Nederlands

Garanties van onze taaltraining

Sinds 2011 organiseren wij taaltrainingen op maat, van Nederlands tot Chinees en van Cambridge English tot zakelijk Duits. Onze taaltrainers zijn ervaren, hoogopgeleide native speakers. Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat, dat tevens online inzichtelijk is.

Extra garanties:

  • Intensief en efficiënt trainen
  • Inclusief uitgebreid luistermateriaal en catering
  • Certificaat na afloop
  • Taaltraining waar u écht profijt van heeft