Ga naar de inhoud

Nieuw bij Tekom: de ChatGPT-service

Generatieve AI is the talk of the town en kan ons allemaal tijd en geld besparen. Ook voor vertalingen is het een uitkomst. Door de voorspellende linguïstieke algoritmes in apps als ChatGPT zijn de vertalingen echt heel natuurlijk.

Er zijn nog wel een aantal uitdagingen:

Niet geschikt voor lange, complexe vertaaltrajecten

Daarnaast is de tool niet geschikt voor lange, complexe vertaaltrajecten. Ook gaan privacy en vertrouwelijkheid niet goed samen met online generatieve tools als ChatGPT.

Wij hebben daarom een service ontwikkelt die ervoor zorgt dat u optimaal van de tool gebruik kunt maken, zonder het risico op missers: onze ChatGPT-service.

Disclaimer: omdat we voor deze service ChatGPT gebruiken, zijn onze gebruikelijke privacy richtlijnen voor de vertaling niet van toepassing. Deze service is geen vervanging van een reguliere vertaling en biedt ook niet dezelfde kwaliteit, wel is het voor ons mogelijk om uw vertaling volledig aan uw wensen aan te passen, waarbij wij onze tijd doorberekenen.

Meer weten?

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over onze ChatGPT-service

Meer nieuwsberichten

juridische vertalingen | vertaalbureau | Heather
Tekom

Vakmanschap in taal: juridische vertalingen door Tekom

Vakmanschap in taal: juridische vertalingen door Tekom Vakmanschap in taal: juridische vertalingen door Tekom In de wereld van juridische vertalingen is vakmanschap essentieel. Bij Tekom

Onze Chat GPT-service in drie simpele stappen

  • 1

    U stuurt ons uw brontekst met zo duidelijk mogelijke wensen (het doel van de tekst, de gewenste taal en stijl)
  • 2

    Wij gebruiken onze professionele expertise om Chat GPT een zo goed mogelijke vertaling voor u te laten maken
  • 3

    Wij controleren te vertalen in passen deze waar nodig aan
85/uur
  • (minimum van €45)

Disclaimer: omdat we voor deze service Chat GPT gebruiken zijn onze gebruikelijke privacy richtlijnen voor de vertaling niet van toepassing. Deze service is geen vervanging van een reguliere vertaling en biedt ook niet dezelfde kwaliteit, wel is het voor ons mogelijk om uw vertaling volledig aan uw wensen aan te passen, waarbij wij onze tijd doorberekenen.