Ga naar de inhoud

Ons Team, Uw Vertrouwde Partner in Kwaliteit

Bij Tekom zijn we trots op ons team van vijf toegewijde professionals die elke dag klaar staan om onze klanten de hoogste kwaliteit te leveren. Onze samenwerking is hecht en gebaseerd op flexibiliteit, servicegerichtheid, positiviteit en humor. Deze waarden maken ons niet alleen een sterk team, maar zorgen er ook voor dat we met plezier werken en dat zie je terug in het resultaat.

Flexibel en Servicegericht

Onze teamleden zijn allemaal hoogopgeleide professionals met een flinke dosis ervaring. Deze combinatie zorgt ervoor dat we echt kennis van zaken hebben en onze klanten kunnen voorzien van maatwerk vertaaloplossingen. Onze flexibiliteit betekent dat we snel kunnen schakelen en inspelen op de specifieke behoeften van onze klanten.

Kwaliteit en Vakmanschap

Bij Tekom zijn kwaliteit en vakmanschap niet zomaar woorden; het zijn de fundamenten van ons werk. We zijn ISO 17100 gecertificeerd en voldoen aan de strikte richtlijnen op het gebied van security van de ISEA3000. Dit geeft onze klanten de zekerheid dat hun vertaalprojecten in goede handen zijn en met de grootste zorg worden behandeld.

Eerlijkheid en Integriteit

We werken samen met een vast team van freelance vertalers die hoogstaande diensten leveren. Voor ons is het belangrijk dat zij een eerlijk tarief krijgen voor hun werk. Dit zorgt niet alleen voor tevreden vertalers, maar ook voor de consistent hoge kwaliteit voor onze klanten.

Duurzaamheid en Technologie

Duurzaamheid is een andere belangrijke pijler van onze bedrijfsvoering. We streven ernaar om energieneutraal te worden en laten graag weten wanneer dit is gelukt.

Daarnaast maken we gebruik van de nieuwste technologie en AI om ons werk te ondersteunen. Deze tools helpen ons om efficiënter te werken en de kwaliteit van onze vertalingen te verbeteren, maar altijd als ondersteuning en nooit als vervanging van onze echte expertise.

Klantgerichtheid

Wij geloven in het leveren van maatwerk vertaaloplossingen en zien onszelf als een verlengstuk van de teams van onze klanten. Dit klantgerichte werken wordt gewaardeerd, zoals blijkt uit de 9,1 waardering die we van onze klanten krijgen. Een beetje borstklopperij, maar het mag gezegd worden.

Bij Tekom zetten we ons dagelijks in om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We zijn er trots op dat we een hecht, positief en flexibel team hebben dat altijd klaarstaat om kwaliteit te leveren. Bedankt voor het vertrouwen in ons team!

Meer weten?

Laat ons weten hoe wij uw vertaalproject naar een hoger niveau kunnen tillen!

Meer nieuwsberichten

juridische vertalingen | vertaalbureau | Heather
Tekom

Vakmanschap in taal: juridische vertalingen door Tekom

Vakmanschap in taal: juridische vertalingen door Tekom Vakmanschap in taal: juridische vertalingen door Tekom In de wereld van juridische vertalingen is vakmanschap essentieel. Bij Tekom