Ga naar de inhoud

Vakmanschap in taal: juridische vertalingen door Tekom

juridische vertalingen door Tekom

In de wereld van juridische vertalingen is vakmanschap essentieel. Bij Tekom combineren we jarenlange ervaring met diepgaande juridische kennis om ervoor te zorgen dat uw documenten niet alleen correct vertaald worden, maar ook de juiste context en nuances behouden blijven. Dit zijn onze unieke sterke punten die ons onderscheiden.

Inhouse juridische kennis

Onze vertalers hebben niet alleen uitstekende taalkundige vaardigheden, maar ook een grondige juridische achtergrond. Dit stelt ons in staat om de complexiteit en de nuances van juridische terminologie te begrijpen en nauwkeurig over te brengen. Uw vertalingen zijn hierdoor altijd juridisch correct en contextueel accuraat.

Twee paar ogen

Bij Tekom staat kwaliteit voorop. Elk document wordt gecontroleerd door een tweede ervaren vertaler. Deze extra stap minimaliseert de kans op fouten en garandeert de hoogste kwaliteit van uw vertalingen.

Snelheid door geavanceerde technologie

Dankzij onze geavanceerde vertaaltechnologie kunnen we vertalingen sneller en efficiënter leveren, zonder in te boeten op kwaliteit. Door projectautomatisering wordt de doorlooptijd tussen aanvang en levering verkort. Daarnaast beschikken we over een uitgebreide, geverifieerde database, waardoor bepaalde jurisprudentie automatisch en correct wordt vertaald.

48 jaar ervaring

Sinds onze oprichting in 1976 hebben we een reputatie opgebouwd als een betrouwbaar vertaalbureau met een sterke focus op klanttevredenheid en kwaliteit. Ons lange bestaan getuigt van ons vermogen om ons aan te passen en te excelleren in een veranderende markt.

Expertise van Heather Lane

Heather Lane, onze inhouse vertaalster, is verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze juridische en financiële vertalingen, met name in het Engels. Sinds 2022 brengt ze een schat aan ervaring en expertise mee, opgedaan bij gerenommeerde organisaties zoals Robeco en Houthoff. Haar indrukwekkende carrière draagt bij aan de uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten.

Bij Tekom zetten we ons in om uw juridische vertalingen niet alleen accuraat en snel te leveren, maar ook met een niveau van vakmanschap dat alleen bereikt kan worden door jarenlange ervaring en diepgaande kennis. Tekom, waar taal tot leven komt.

Meer weten?

Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen met uw juridische vertalingen!

Meer nieuwsberichten

Tekom

Snellere levertijden bij Tekom 

Snellere levertijden bij Tekom Aandacht voor vakmanschap: snelle en betrouwbare service Bij Tekom streven we altijd naar hoge kwaliteit en klanttevredenheid. Recent ontvingen we feedback

Tekom

Nieuw bij Tekom: de ChatGPT-service

Nieuw bij Tekom: de ChatGPT-service Generatieve AI is the talk of the town en kan ons allemaal tijd en geld besparen. Ook voor vertalingen is