Ga naar de inhoud

Al ruim 25 jaar vaste leverancier van Royal FloraHolland

De eerste opdrachten voerden we uit voor RFH toen ons bedrijf nog in Noordwijkerhout was gevestigd. Dit is al meer dan 29 jaar geleden. Een paar jaar later waren we uitgegroeid tot vaste vertaalpartner van Bloemenveiling Aalsmeer, zoals FloraHolland toen nog heette.

Specialist in de sierteeltbranche

In de loop der jaren hebben wij ons steeds meer ontwikkeld tot specialist in de sierteeltbranche. Als je het vertaalbureau van de grootste bloemenveiling van Nederland bent, heeft dit een soort olievlekfunctie. Veel van de leden van de coöperatieve veiling wisten ons ook te vinden voor vertaalwerk.

Grootste bloemenveiling ter wereld

Op 1 januari 2008 fuseerden FloraHolland en de Verenigde Bloemenveilingen Aalsmeer (VBA) met elkaar. Samen vormen ze de grootste bloemenveilingorganisatie ter wereld. Na deze fusie hebben wij de veiling als klant weten te behouden.

Ruim 25 jaar werken aan klanttevredenheid

In al die jaren dat we voor RFH werken is er een periode geweest waarin ze minder tevreden over ons waren. In 2013 gaven diverse afdelingen aan ontevreden te zijn over onze vertalingen. Terecht of niet, daar moet je wat mee als bedrijf. Het was belangrijk voor ons om erachter te komen waar het aan lag. Uiteindelijk hebben we dit gevoel na veel gesprekken en evaluaties weer weten om te buigen. Momenteel zijn alle geluiden alweer 8 jaar uitsluitend positief.

Meegroeien met hun wensen

De behoeftes van RFH zijn in de loop der tijd vaak veranderd. Soms zijn er talen geschrapt of bijgekomen, maar ook qua technologie zijn er ontwikkelingen. Ook hierin denken wij graag mee. Onze technische projectmanager bedenkt bijvoorbeeld graag oplossingen voor een goede workflow en contentmanagement. Daarnaast kunnen er bij een organisatie die zo groot is als RFH per afdeling verschillende (terminologie)voorkeuren zijn. Door onze geavanceerde vertaalomgeving en terminologiedatabases is dit allemaal mogelijk bij Tekom. In de herfst van 2019 heeft RFH nog eens voor twee jaar bijgetekend. Wij doen er graag nog een paar decennia bij als leverancier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer nieuwsberichten

juridische vertalingen | vertaalbureau | Heather
Tekom

Vakmanschap in taal: juridische vertalingen door Tekom

Vakmanschap in taal: juridische vertalingen door Tekom Vakmanschap in taal: juridische vertalingen door Tekom In de wereld van juridische vertalingen is vakmanschap essentieel. Bij Tekom