Ga naar de inhoud

Nieuw teamlid: Paula Biesta

Paula is sinds 1 september bij ons in dienst als vertaler / projectmanager. We kenden Paula al, want ze heeft vorig jaar bij ons stage gelopen. Paula heeft een achtergrond in de medische biologie, maar besloot om zich een aantal jaar geleden te laten omscholen. Ze volgde een deeltijdopleiding aan de ITV en heeft afgelopen augustus met veel lof haar bachelor Vertalen gehaald.

Wij hebben het talent van deze veelzijdige topper al ontdekt en zijn blij dat ze ons team komt versterken.

‘Vertalen is meer dan alleen een taal goed beheersen en de grammatica vanbuiten leren. Je moet ook de cultuur goed kennen’, aldus Paula.

Het voordeel van iemand die vers uit de collegezaal komt, is dat ze ook nieuwe theoretische kennis meebrengt. Zo kunnen haar collega’s die al jaren uit de schoolbanken zijn, ook wat van haar leren. Haar ‘bouwjaar’ is 1977 en door haar jarenlange ervaring als research analist is ze zeker niet zo groen als gras.

Juist ook haar skills als onderzoeker en haar analytische vermogen maken haar een goede vertaalster en een aanvulling in ons team.

Meer weten?

Neem contact met Paula op voor een nadere kennismaking

Meer nieuwsberichten

Tekom

Snellere levertijden bij Tekom 

Snellere levertijden bij Tekom Aandacht voor vakmanschap: snelle en betrouwbare service Bij Tekom streven we altijd naar hoge kwaliteit en klanttevredenheid. Recent ontvingen we feedback

Tekom

Nieuw bij Tekom: de ChatGPT-service

Nieuw bij Tekom: de ChatGPT-service Generatieve AI is the talk of the town en kan ons allemaal tijd en geld besparen. Ook voor vertalingen is