Ga naar de inhoud

Tekom-baby: Aurélie is bevallen van zoon Lucius

Onze Franse vertaalster en projectmanager Aurélie heeft u misschien een tijdje gemist. Dit kwam omdat ze met zwangerschapsverlof was. Op 18 februari jl. is ze bevallen van een gezonde zoon. Lucius is haar tweede kindje en hij doet het supergoed. Mama Aurélie is ondertussen weer aan het werk. Gelukkig werkt ze grotendeels vanuit huis, zodat ze ook veel tijd met Lucius kan doorbrengen.

Over Aurélie

Aurélie is vorig jaar in april bij ons in dienst gekomen. Ze heeft een indrukwekkende cv. Na haar studie in Frankrijk heeft ze als projectmanager onder andere voor DeepL gewerkt. Naast vertaalervaring heeft ze ook veel ervaring als tekstschrijver en marketeer. De perfecte achtergrond voor de duobaan projectmanagement en vertalen bij Tekom. Door haar professionele skills en gedrevenheid, maar zeker ook vanwege haar lieve karakter, is ze een aanwinst voor ons team.

Aurélie feliciteren?

Stuur haar een bericht

Meer nieuwsberichten

juridische vertalingen | vertaalbureau | Heather
Tekom

Vakmanschap in taal: juridische vertalingen door Tekom

Vakmanschap in taal: juridische vertalingen door Tekom Vakmanschap in taal: juridische vertalingen door Tekom In de wereld van juridische vertalingen is vakmanschap essentieel. Bij Tekom