Tekom vertaalt alles en iedereen

De ene partij heeft een snelle vertaling nodig van een persbericht, de ander heeft een belangrijk juridisch document of een strakke SEO-tekst nodig of zoekt een beëdigd tolk.
Tekom biedt alles wat u nodig heeft in drie klassen.

STANDAARD als het goed, snel en voordelig moet zijn. PRO voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau. ROYAL voor de meest uitmuntende vertalingen. Met Tekom International kunt u alle kanten én alle landen op.

zie ook: https://www.tekom.nl/tarief/

Hoe weet u welke klasse u nodig heeft voor uw vertaling?

Wat de juiste klasse is voor uw vertaalproject hangt af van het soort tekst, het doel van de vertaling en uw budget en voorkeur. Wij geven u hierover graag advies en zullen u bij twijfel bellen. Daarnaast hebben we een eenvoudig te gebruiken beslissingsboom ontwikkeld waardoor elke tekst makkelijk is in te delen. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer nieuwsberichten

Birthday cake on the table
Tekom

Tekom International bestaat 45 jaar!

Tekom International bestaat 45 jaar! Het is januari 1976 aan de Kagertuinen in Sassenheim en ik ben drie jaar oud, als mijn ouders bureaus en

Hands of diversity coming together in unity
Vertalen

De neutrale vertaler

De neutrale vertaler Een vertaler moet de betekenis van de brontekst op een zodanige wijze in de doeltaal om kunnen zetten dat de doeltekst de