Home » nieuws » Twintig jaar bij Tekom en veertien jaar ondernemer

Twintig jaar bij Tekom en veertien jaar ondernemer

Toen ik in 2005 het bedrijf overnam, was ik 32. Hoewel ik alweer een aantal jaar de dagelijkse leiding had, voelde het in het begin vooral als op de winkel passen. Het duurde wel een paar jaar voor ik een duidelijke eigen koers ging varen en niet meer gewoon het beleid van mijn moeder uitvoerde. Gelukkig maar, want er is sinds die tijd heel veel veranderd in de vertaalwereld, dus het is goed dat ik met mijn tijd ben meegegaan.

Van specialist tot toTAALleverancier

In de tijd van mijn moeder leverden we uitsluitend vertaaldiensten: vertaling van het geschreven woord. Tegen tolkdiensten zeiden we ‘nee’. Inmiddels leveren we naast (beëdigde) vertalingen in 76 talen ook tolkdiensten, meertalige voicing en taaltrainingen. Er is eigenlijk niets op het gebied van taal dat wij niet kunnen verzorgen. Wat kan ik zeggen, ik houd gewoon niet van ‘nee’ zeggen. 😉

Onverwacht cadeautje

In de week dat ik twintig jaar bij Tekom zat, heb ik dit gevierd met een glas bubbels en een VrijMiBo met het team. Eigenlijk heb ik er verder niet veel aandacht aan geschonken. Tot ik vanmorgen namens het gehele team opeens een cadeau in mijn handen kreeg gedrukt.

Via onze klant PF Concept hadden ze deze prachtige Tekom-schrijfmap voor mij. Kennelijk vergeet ik nog wel eens een notitieblok. Een heel speciaal blijk van waardering, die meer dan wederzijds is!

Ingeborg Verduijn

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer nieuwsberichten

Blonde Woman Wearing Mask at Check In Desk in Airport
Tekom

Internationaal zakendoen anno 2020

Internationaal zakendoen anno 2020 De wereld is even totaal anders en internationale handel is daardoor uitdagender dan ooit. Als expert op het gebied van internationale