WEER EEN NIEUWE STAP BIJ TEKOM INTERNATIONAL

In maart 2020 pakten wij met z’n allen ons boeltje op en gingen thuiswerken. Gelukkig waren we al ingesteld op altijd en overal kunnen werken. Alleen gebeurde dat in de praktijk nog niet en was er ook nog best het een en ander niet digitaal georganiseerd.

Dus ook bij ons zorgde de coronacrisis ervoor dat we sneller moesten vernieuwen en zoeken naar manieren om slimmer online samen te werken.

Uit onderzoek van Intermedian onder 11.000 hoogopgeleide medewerkers blijkt dat thuiswerken bevorderlijk is voor de concentratie, de effectiviteit en de productiviteit. Bovendien heb je minder reistijd en meer vrijheid.

We hebben zelf ervaren dat het voor Tekom goed werkt om digitaal met elkaar samen te werken, zonder dat de teamspirit er onder lijdt.

We zijn tot de conclusie gekomen dat het nieuwe werken ons bevalt en we niet terug willen naar de oude situatie van vijf dagen in week met z’n allen op kantoor. Bij het nieuwe werken hoort geen kantoor met een vaste werkplek voor iedereen, een kantine, een vergaderruimte en een directiekamer. De ruimte die wel bij onze nieuwe werkwijze past, vinden we bij FlxSpace, met een kleiner kantoor voor een aantal vaste plekken en verder alles ad hoc in te huren.

Daarom verhuizen we per 1 juli a.s. naar de Opaallaan 1180 in Hoofddorp.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer nieuwsberichten

Tekom

Een nieuwe stap bij Tekom

WEER EEN NIEUWE STAP BIJ TEKOM INTERNATIONAL In maart 2020 pakten wij met z’n allen ons boeltje op en gingen thuiswerken. Gelukkig waren we al

Birthday cake on the table
Tekom

Tekom International bestaat 45 jaar!

Tekom International bestaat 45 jaar! Het is januari 1976 aan de Kagertuinen in Sassenheim en ik ben drie jaar oud, als mijn ouders bureaus en