Ga naar de inhoud

Wij Slaan Een Nieuwe Weg In...

Wij merken al enige tijd dat er het een en ander aan het veranderen is in de vertaalbehoefte van onze relaties.
Er is namelijk een stijgende behoefte aan goed vertaalwerk dat snel en betaalbaar beschikbaar is. Vertaalwerk waarbij het niet direct nodig is dat de vertalingen door native speakers zijn vertaald. Wel is het belangrijk dat de teksten correct en begrijpelijk zijn.

Gelukkig blijft er een bestaande behoefte aan vertaalwerk van goede gecertificeerde kwaliteit waarmee u voor de dag kunt komen. Als tegenhanger van de eerstgenoemde trend is er een behoefte aan absolute zekerheid bij vertalingen waar veel van afhangt of die echt moeten raken. Dit kan gaan om medische of juridische documenten, of juist om de ‘transcreatie’ van marketingteksten. Wij gaan daarom vanaf nu drie vertaalkwaliteiten aanbieden: QUICK, PRO en PREMIUM.
  • PRO is ons huidige kwaliteitsniveau, waarbij ervaren native speakers een vertaling verzorgen en een tweede paar ogen met dezelfde kwaliteiten dit werk reviseert voor levering. PREMIUM is een kwaliteitsniveau dat we nu als maatwerk bieden omdat de tekstsoort een extra aanpak vereist. Voor 100% zekerheid, wanneer het echt telt. QUICK is een nieuwe aanpak waarbij we een machinevertaling van een goede, niet-publieke engine als basis gebruiken en vervolgens een post-editingronde laten uitvoeren die ervoor zorgt dat de tekst correct, leesbaar en duidelijk is.
Wat dit concept bijzonder maakt, is dat een mix van bovengenoemde kwaliteiten ook mogelijk is. Zo kunt u voor de snelle ‘dag-en-door’-communicatie bijvoorbeeld voor QUICK gaan, uw offerte laten vertalen op het PRO-niveau en bij dat belangrijke contract voor ROYAL kiezen. Bij een nieuw concept hoort een nieuwe uitstraling, om deze reden is onze huisstijl volledig vernieuwd. Meer weten? Bezoek onze volledig vernieuwde website en bekijk onze nieuwe tarieven. Wij zijn uiteraard ook bereikbaar voor vragen, een online afspraak of een bezoek met inachtneming van de richtlijnen. Hartelijke groet, Ingeborg Verduijn

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer nieuwsberichten