Van persberichten tot vonnissen

Wij vertalen wat u wilt 

Met een vertaling van Tekom wordt u serieus genomen. Vandaar dat ook internationale ondernemingen, de overheid, juridische, financiële en technische bedrijven met ons zakendoen. Want wat zij communiceren gaat over miljoenen en wij bieden hen een bijzondere zekerheid. Maar onze grote liefde voor taal beslaat ook vele andere terreinen. Bijvoorbeeld menukaarten, boekvertalingen, scripties, pr voor musea, tijdschriften, promotiemateriaal en nog zoveel meer. Ook bieden we taaltrainingen, tolkservices, reclamestemmen en SEO-teksten. Tekom vertaalt alles en iedereen. En hoe!

De vertaalservice van Tekom International

Tekom International heeft een aantal interne vertalers en een netwerk van 750 professionele freelancevertalers. Hierdoor kunnen we vertalingen leveren in 80 verschillende talen en in wel 50 vakgebieden, rekening houdend met de gewenste stijl. We zijn onder andere goed thuis in de sierteeltsector, de financiële, de medische en de juridische sector. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het SEO-vriendelijk vertalen en beheren van uw website.

Dubbele controle

Tekom International werkt alleen met native speakers. Dit geldt voor alle vertalingen in alle 80 talen. Onze check, check, dubbelcheck zorgt dat vertalingen 100% kloppen. Tekom zorgt letterlijk en figuurlijk dat er staat wat er bedoeld wordt. Zo bent u verzekerd van vertaalwerk van de hoogste kwaliteit.

Vertalingen in 3 klassen

De ene partij heeft een snelle vertaling nodig van een persbericht, de andere een belangrijk juridisch document of een strakke SEO-tekst of zoekt een beëdigd tolk. Tekom biedt alles wat u nodig heeft in drie klassen. QUICK als het goed, snel en voordelig moet zijn. PRO voor een vertaling met dubbelcheck op hoog niveau. PREMIUM voor de meest uitmuntende vertalingen. Met Tekom International kunt u alle kanten èn alle landen op.