homevertaalbureau > talenSwahili

Kenya Tekom Vertalers, uw brug naar de wereld

Van en naar het Swahili, we staan voor u klaar

  Sublieme kwaliteit

  Scherpe prijs

 ISO-certificering

  Altijd een tweede check


 

 

Waar zijn wij goed in?

Bent u op zoek naar een goede Swahili vertaling voor uw bedrijf of situatie. Dat kan. Wij vertalen uit Engels en Nederlands in het Swahili. Ook beëdigd.

Vakgebieden:

financiele vertaling

Financiële
vertalingen

Technische Vertaling

Technische
vertalingen

juridische vertaling

Juridische
vertalingen

Marketing
vertalingen

Website Vertaling

Website
vertalen

Menutext Vertaling

Menukaarten
vertalen
ISO-gecertificeerde Nepalese vertalingen

ISO 17100:2015-GECERTIFICEERD

Onze werkwijze is ISO 17100:2015-gecertificeerd. De ISO 17100:2015-norm is een internationale norm voor vertaaldiensten. De eisen van deze norm hebben betrekking op het kennisniveau van de vertalers, de kundigheid van het projectmanagement, het inzetten van kundige revisoren en de workflow. Tekom Vertalers wordt jaarlijks ge-audit door het gerenommeerde keuringsinstituut Kiwa.

Swahili

Het Swahili is een Afrikaanse taal die vooral in Oost-Afrika gesproken wordt. In Tanzania en Kenia is het Swahili, naast het Engels, een officiële voertaal. Ook in Oeganda, Burundi, Rwanda, het oosten van Congo-Kinshasa en het noorden van Malawi en Mozambique wordt Swahili gesproken.

Swahili is oorspronkelijk de taal van het gelijknamige volk Swahili. Zij leven langs de oostkust van Afrika tussen zuidelijk Somalië en noordelijk Mozambique. Er zijn ongeveer vijf miljoen moedertaalsprekers. Swahili behoort tot de familie van de Bantoetalen.

Oorspronkelijk werd het Arabische alfabet gebruikt. Later onder invloed van Duitse en Britse missionarissen is er overgestapt op het Latijns alfabet.

vertaling

Tekom Vertalers verzorgt ook vertalingen in het Swahili.

Onze kracht

"Wij vertalen
sinds 1976
in 74 talen, met
748 vertalers"