homevertaalbureau > talenArmeens

Armenia Tekom Vertalers, uw brug naar de wereld

Van en naar het Armeens, we staan voor u klaar

  Sublieme kwaliteit

  Scherpe prijs

 ISO-certificering

  Altijd een tweede check


Waar zijn wij goed in?

Bent u op zoek naar een goede Armeense vertaling voor uw bedrijf of situatie. Dat kan. Wij vertalen uit Engels en Nederlands in het Armeens. Ook beëdigd.

Vakgebieden:

financiele vertaling

Financiële
vertalingen

Technische Vertaling

Technische
vertalingen

juridische vertaling

Juridische
vertalingen

Marketing
vertalingen

Website Vertaling

Website
vertalen

Menutext Vertaling

Menukaarten
vertalen
ISO-gecertificeerde Nepalese vertalingen

ISO 17100:2015-GECERTIFICEERD

Onze werkwijze is ISO 17100:2015-gecertificeerd. De ISO 17100:2015-norm is een internationale norm voor vertaaldiensten. De eisen van deze norm hebben betrekking op het kennisniveau van de vertalers, de kundigheid van het projectmanagement, het inzetten van kundige revisoren en de workflow. Tekom Vertalers wordt jaarlijks ge-audit door het gerenommeerde keuringsinstituut Kiwa.

Armeens

Het Armeens is, net als het Albanees, een Indo-Europese taal die geen verwantschap heeft met andere levende Europese talen. Bijzonder is dat het Armeens een geheel eigen alfabet heeft. Dit alfabet is ontwikkeld in de 5e eeuw door de heilige Mesrop Masjtots, een Armeense monnik, theoloog en linguïst.
Het Armeens is een oude, klassieke taal, net als Latijn en Grieks. De taal is verwant aan het Thracisch, een dode taal die werd gesproken door de Thraciërs, een volk uit de oudheid dat leefde in een gebied tussen Zuid-Rusland en Noord-Griekenland. Vermoedelijk is het Armeens ook verwant aan het Frygisch, een andere dode taal, die werd gesproken in het gebied dat nu het Aziatische deel van Turkije uitmaakt.

Het Armeens wordt gesproken door ongeveer 6 miljoen mensen. De economie is er sinds 2010 sterk aan het groeien. Dit maakt het tot een interessante doelgroep voor bedrijven.Het land ligt geografisch gezien in Azië, maar beschouwt zichzelf als Europees. Het is een land met een zeer rijke historie. Armenië is een van de oudste landen ter wereld, de oudste christelijke staat en de hoofdstad Jerevan is een van de oudste steden.

Armeense vertaling

Tekom Vertalers verzorgt vertalingen in het Armeens omdat het een mooie en historisch interessante taal is, maar bovenal omdat er een interessante doelgroep mee te bereiken is. Onder de opdrachtgevers van ons vertaalbureau rekenen wij bedrijven, die exporteren naar Armenië en internationale bedrijven, die vertalingen nodig hebben ten behoeve van de communicatie met hun Armeense vestiging.

Onze kracht

"Wij vertalen
sinds 1976
in 74 talen, met
748 vertalers"