homevertaalbureau > talenGeorgisch

Georgia Tekom Vertalers, uw brug naar de wereld

Van en naar het Georgisch, we staan voor u klaar

  Sublieme kwaliteit

  Scherpe prijs

 ISO-certificering

  Altijd een tweede check


Georgisch

Het Georgisch is met 7 miljoen sprekers de grootste taal binnen de Zuid-Kaukasische talenfamilie. Het is de officiële taal van Georgië. Het wordt geschreven in een eigen Georgisch alfabet (het Mchedroeli), dat 5 klinkers en 28 medeklinkers kent en stamt uit de 10e eeuw.

Georgië ligt bijna volledig in Azië, maar beschouwt zich als een Europees land en is lid van de Raad van Europa. Het heeft een oude geschiedenis en is terug te dateren tot het vijfde millennium v. Chr.Het merendeel van de bevolking in Georgië spreekt Georgisch. In het Westen van Georgië wordt ook het aan Georgisch verwante Mingreels, Scanethisch en Lazisch gesproken.

Daarnaast kent Georgië nog twee bijna uitgestorven talen, het Kist en het Batsbo, die aan Tsjetsjeens verwant zijn.

Georgische vertaling

Tekom Vertalers verzorgt af en toe Georgische vertalingen van geboorteaktes en dergelijke. Meestal gaat het om een beëdigde vertaling.

Onze kracht

"Wij vertalen
sinds 1976
in 74 talen, met
748 vertalers"

 • “Het is prettig dat we naast de meer gangbare talen, zoals Engels, ook bij Tekom terecht kunnen voor minder veelvoorkomende talen zoals Indonesisch.”

  Spectrum Advocaten Wouter Schellart, https://spectrumadvocaten.nl/nl
 • “Onze geïntegreerde productieketen, VanDrie Group, richt zich op meer dan 60 landen in de wereld. Tekom Vertalers vertaalt al jarenlang voor ons in ruim 25 talen, goed te weten dat ze gebruik maken van native speakers en een woordenlijst met vakjargon bijhouden”

  Stichting Promotie Kalfsvlees  Patricia van Krieken, http://www.kalfsvlees.nl
 • “Al meer dan 15 jaar is Tekom het vaste vertaalbureau van HMSHost International BV. 
In het begin hebben ze voornamelijk veel Engelse vertalingen gedaan, maar tegenwoordig ook steeds meer voor onze horeca outlets op de airports in landen zoals Rusland en Turkije. 
Onze ervaring met Tekom is dat ze snel en klantgericht werken, en ze beloven geen dingen die ze niet waar kunnen maken. Ze werken gestructureerd en denken met ons mee!”

  HMSHost Schiphol Airport - Diana Rodermond, http://netherlands.hmshost.com
 • “Wij werken al sinds onze oprichting met Tekom Vertalers, een vertaalpartner die verder gaat en in oplossingen denkt. Tekom heeft zich keer op keer bewezen ondanks onze steeds strengere veiligheids- en kwaliteitseisen”

  People Intouch Rolf Thung, http://www.speakup.eu/nl/home
 • “Tekom is een betrouwbaar vertaalbureau waar ik al een aantal jaar mee samenwerk voor Engelse vertalingen. Ze zijn secuur, klantvriendelijk en punctueel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.”

  De Hillenraad100 Anita Bassie, http://www.hillenraad.nl
 • “Persoonlijke aandacht, prima vertalingen, tijdige aanlevering met de gewenste opmaak… a job well done!”

  De Vlamboog Michiel Koetsier, http://www.vlamboog.nl
 • “Dutch Flower Group (DFG) werkt sinds een geruime periode voor haar internationale vertaalwerkzaamheden nauw samen met Tekom Vertalers. In zowel de kwaliteit van de vertalingen als in de gewenste flexibiliteit en doorlooptijd hebben zij zich voor DFG als betrouwbare partner bewezen.”

  Dutch Flower Group (DFG) , http://dfg.nl

Van en naar het Georgisch, wij staan voor u klaar. Volledig ontzorgd uw ambities verwezenlijken.