homevertaalbureau > talenMacedonisch

North Macedonia Tekom Vertalers, uw brug naar de wereld

Van en naar het Macedonisch, we staan voor u klaar

   Sublieme kwaliteit

   Scherpe prijs

  ISO-certificering

   Altijd een tweede check


 

 

Waar zijn wij goed in?

Bent u op zoek naar een goede Macedonische vertaling voor uw bedrijf of situatie. Dat kan. Wij vertalen uit het Engels, Duits en Nederlands in het Macedonisch. Ook beëdigd.

Vakgebieden:

financiele vertaling

Financiële
vertalingen

Technische Vertaling

Technische
vertalingen

juridische vertaling

Juridische
vertalingen

Marketing
vertalingen

Website Vertaling

Website
vertalen

Menutext Vertaling

Menukaarten
vertalen
ISO-gecertificeerde Nepalese vertalingen

ISO 17100:2015-GECERTIFICEERD

Onze werkwijze is ISO 17100:2015-gecertificeerd. De ISO 17100:2015-norm is een internationale norm voor vertaaldiensten. De eisen van deze norm hebben betrekking op het kennisniveau van de vertalers, de kundigheid van het projectmanagement, het inzetten van kundige revisoren en de workflow. Tekom Vertalers wordt jaarlijks ge-audit door het gerenommeerde keuringsinstituut Kiwa.

Macedonisch

Macedonisch is een Zuid-Slavische taal en behoort daarmee tot de Indo-Europese talenfamilie. Het aantal moedertaalsprekers is klein, slechts twee miljoen sprekers. Het Macedonisch is zo sterk verwant aan het Bulgaars, dat sommigen  van mening zijn dat het een dialect betreft. Het wordt dan ook net als het Bulgaars geschreven in het cyrillisch schrift. Het kent een aantal toevoegingen aan dit alfabet: de ј, ѕ, љ, ѓ, ќ, њ en de џ.

In de oudheid was er ook al een taal die Macedonisch werd genoemd. Deze taal was mogelijk verwant aan het Griek en heeft niets te maken met het huidige Macedonisch.

Macedonische vertaling

Ons vertaalbureau verzorgt met name beëdigde vertalingen in en uit het Macedonisch van allerlei officiële documenten. Daarnaast vertaalt Tekom Vertalers voor internationale bedrijven met een vestiging in Macedonië, ten behoeve van de communicatie met hun lokale medewerkers.

Maak kennis met ons vertalers Macedonisch.

Onze kracht

"Wij vertalen
sinds 1976
in 74 talen, met
748 vertalers"

 • “Het is prettig dat we naast de meer gangbare talen, zoals Engels, ook bij Tekom terecht kunnen voor minder veelvoorkomende talen zoals Indonesisch.”

  Spectrum Advocaten Wouter Schellart, https://spectrumadvocaten.nl/nl
 • “Onze geïntegreerde productieketen, VanDrie Group, richt zich op meer dan 60 landen in de wereld. Tekom Vertalers vertaalt al jarenlang voor ons in ruim 25 talen, goed te weten dat ze gebruik maken van native speakers en een woordenlijst met vakjargon bijhouden”

  Stichting Promotie Kalfsvlees  Patricia van Krieken, http://www.kalfsvlees.nl
 • “Al meer dan 15 jaar is Tekom het vaste vertaalbureau van HMSHost International BV. 
In het begin hebben ze voornamelijk veel Engelse vertalingen gedaan, maar tegenwoordig ook steeds meer voor onze horeca outlets op de airports in landen zoals Rusland en Turkije. 
Onze ervaring met Tekom is dat ze snel en klantgericht werken, en ze beloven geen dingen die ze niet waar kunnen maken. Ze werken gestructureerd en denken met ons mee!”

  HMSHost Schiphol Airport - Diana Rodermond, http://netherlands.hmshost.com
 • “Wij werken al sinds onze oprichting met Tekom Vertalers, een vertaalpartner die verder gaat en in oplossingen denkt. Tekom heeft zich keer op keer bewezen ondanks onze steeds strengere veiligheids- en kwaliteitseisen”

  People Intouch Rolf Thung, http://www.speakup.eu/nl/home
 • “Tekom is een betrouwbaar vertaalbureau waar ik al een aantal jaar mee samenwerk voor Engelse vertalingen. Ze zijn secuur, klantvriendelijk en punctueel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.”

  De Hillenraad100 Anita Bassie, http://www.hillenraad.nl
 • “Persoonlijke aandacht, prima vertalingen, tijdige aanlevering met de gewenste opmaak… a job well done!”

  De Vlamboog Michiel Koetsier, http://www.vlamboog.nl
 • “Dutch Flower Group (DFG) werkt sinds een geruime periode voor haar internationale vertaalwerkzaamheden nauw samen met Tekom Vertalers. In zowel de kwaliteit van de vertalingen als in de gewenste flexibiliteit en doorlooptijd hebben zij zich voor DFG als betrouwbare partner bewezen.”

  Dutch Flower Group (DFG) , http://dfg.nl

Van en naar het Macedonisch, wij staan voor u klaar. Volledig ontzorgd uw ambities verwezenlijken.