homevertaalbureau > talenOekraïens

Ukraine Tekom Vertalers, uw brug naar de wereld

Van en naar het Oekraïens, we staan voor u klaar

  Sublieme kwaliteit

  Scherpe prijs

 ISO-certificering

  Altijd een tweede check


 

 

Waar zijn wij goed in?

Bent u op zoek naar een goede Oekraïense vertaling voor uw bedrijf of situatie. Dat kan. Wij vertalen uit Engels en Nederlands in het Oekraïens. Ook beëdigd.

Vakgebieden:

financiele vertaling

Financiële
vertalingen

Technische Vertaling

Technische
vertalingen

juridische vertaling

Juridische
vertalingen

Marketing
vertalingen

Website Vertaling

Website
vertalen

Menutext Vertaling

Menukaarten
vertalen
ISO-gecertificeerde Nepalese vertalingen

ISO 17100:2015-GECERTIFICEERD

Onze werkwijze is ISO 17100:2015-gecertificeerd. De ISO 17100:2015-norm is een internationale norm voor vertaaldiensten. De eisen van deze norm hebben betrekking op het kennisniveau van de vertalers, de kundigheid van het projectmanagement, het inzetten van kundige revisoren en de workflow. Tekom Vertalers wordt jaarlijks ge-audit door het gerenommeerde keuringsinstituut Kiwa.

Oekraïens

In Nederland leeft het idee dat het Oekraïens een soort Russisch is, als men de taal
überhaupt al kent. Toch is het een aparte taal, met zo’n 39 miljoen moedertaalsprekers. Wel is het sterk verwant aan het Russisch.
In de tijd van de tsaar was het schriftelijk gebruik van het Oekraïens verboden; het werd afgedaan als een “onbetekenend Russisch dialect”. In de tijd van de Sovjet-Unie kreeg de taal meer erkenning, maar pas na de onafhankelijkheid van Oekraïne kreeg de taal een officiële status.

Hoewel bijna 90% van de bevolking ook het Russisch goed beheerst, win je het hart van de Oekraïense bevolking niet met een Russische tekst.

Oekraïense vertaling

Als men zijn product in Oekraïne aan de man wil brengen, zal men toch echt met goede Oekraïense productinformatie moeten komen. Daarnaast is het de officiële taal van het land, dus documentatie voor de overheid moet beëdigd in het Oekraïens vertaald zijn.Ons vertaalbureau verzorgt dus regelmatig Oekraïense vertalingen voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Onze kracht

"Wij vertalen
sinds 1976
in 74 talen, met
748 vertalers"