Ga naar de inhoud

Vertaal jouw LinkedIn-profiel

LinkedIn is een belangrijk kanaal voor professionals en zeker niet alleen voor het vinden van een nieuwe job. Het biedt je volledige toegang tot je zakelijke netwerk en biedt mogelijkheden je netwerk uit te breiden.

Uiteraard beperk je je hierbij niet alleen tot Nederland. LinkedIn geeft je toegang tot een wereldwijd netwerk en het is belangrijk om dit zo optimaal mogelijk te benutten. Nog even opnieuw een belangrijk gegeven: wanneer je iemand aanspreekt in zijn of haar eigen moedertaal, maak je een connectie op een dieper niveau. Je toont empathie en bouwt vertrouwen op.

Een uitgebreid en meertalig zakelijk netwerk

Wanneer je je netwerk op LinkedIn internationaal wilt uitbreiden, is het belangrijk om je profiel minimaal ook in het Engels beschikbaar te hebben.

Je profiel in meerdere talen

Tegenwoordig is het mogelijk om meerdere talen aan je profiel toe te voegen. Dit gaat als volgt. Je gaat naar je eigen profiel. Aan de rechterbovenzijde staat je profieltaal. Hiernaast staat een wereldbol. Als je hierop klikt kun je één of meerdere talen toevoegen.

Als je Engels hebt toegevoegd, zou je er voor kunnen kiezen om nog een taal toe te voegen. Bijvoorbeeld van een land waar je veel zaken mee doet. Dit zal je kansen om je netwerk in dit land te vergroten aanzienlijk verbeteren. Als iemand je profiel bezoekt die deze taal als standaardtaal heeft ingevoerd, toont LinkedIn je profiel automatisch in deze taal.

Wij kunnen je helpen met het professioneel vertalen van je profielpagina. In drie kwaliteitsniveaus en in 80 talen, al vanaf € 0,10 cent.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor advies over de vertaling van jouw profiel

Meer nieuwsberichten