Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons kantoor

Routebeschrijving naar ons vertaalbureau in Hoofddorp

Uit de richting Amsterdam/Den Haag vanaf de A4:

Neem de afslag Hoofddorp. Bij de verkeerslichten onderaan de afslag gaat u naar links. U rijdt nu op de N201. Deze weg blijft u volgen. Na het spoorviaduct gaat u bij de verkeerslichten naar links, de Van Heuven Goedhartlaan in. Ga direct rechtsaf en vervolgens de eerste linksaf, de Planetenweg in. Ga meteen linksaf de Jupiterstraat in. U kunt in de parkeergarage rechts parkeren. Dat is gratis: u ontvangt van ons een uitrijkaart. Wij zitten in het Plus Point 2-gebouw, op de vierde verdieping.

Uit de richting Haarlem / Heemstede via de N201:

Uit de richting Heemstede of Haarlem volgt u de N201 (randweg Hoofddorp) tot aan het kruispunt N201-Kruisweg (bij Hotel Crown Plaza). Hier gaat u rechts de Van Heuven Goedhartlaan in. Ga direct rechtsaf en vervolgens de eerste linksaf, de Planetenweg in. Ga meteen linksaf de Jupiterstraat in. U kunt in de parkeergarage rechts parkeren. Dat is gratis: u ontvangt van ons een uitrijkaart. Wij zitten in het Plus Point 2-gebouw, op de vierde verdieping.

Per trein

U stapt uit op station Hoofddorp. Als u uit de richting Leiden komt, verlaat u het perron in de rijrichting. Als u uit de richting Schiphol komt, verlaat u het perron tegen de rijrichting in. Loop het perron af en ga de trap af. Ga onderaan de trap linksaf. Steek bij de stoplichten de brede, doorgaande weg over (Van Heuven Goedhartlaan). Sla na ca. 100 m rechtsaf de Neptunusstraat in. In de verte ziet u het TNT-gebouw. Volg deze straat tot bij het TNT-gebouw en ga met de bocht (90 graden) mee naar links. Ga aan het eind, na de eerste slagboom van het TNT-parkeerterrein, voordat de weg weer naar links gaat, rechtsaf tussen twee heggen het voetpad op. Loop onder de luchtbrug tussen de twee TNT-gebouwen door en volg het pad. Steek het bruggetje over en loop rechtdoor, de Jupiterstraat in. Blijf rechtdoor lopen. U komt dan vanzelf uit bij “ons” gebouw: Plus Point 2.