Tekom Vertalers, uw brug naar de wereld

  ISO-gecertificeerd vertaalbureau
  Native speakers in ruim 74 talen
  Onze klanten beoordelen ons met een 9.0

vertalingen van sublieme kwaliteit  Sublieme kwaliteit

ISO-certificeerde vertalingen   Scherpe prijs

 ISO-certificering

Altijd 2e controle van uw vertaling  Altijd een tweede check

Tijdelijk een verlaagd tarief

Gehele maand april

Bijzondere tijden vragen om bijzondere initiatieven. Vertaalwerk blijft noodzakelijk, maar om het financiële leed wat te verzachten, gooien wij de hele maand april onze tarieven omlaag. Ons basiswoordtarief van 17 cent gaat de hele maand april naar 15 cent. Dit scheelt al snel zo’n 30 euro per vijf pagina’s. Deze korting geldt niet in combinatie met andere prijsafspraken.
Ingeborg Verduijn
We hopen iedereen zo een beetje tegemoet te komen.
Blijf gezond en zorg voor elkaar!

Ingeborg Verduijn

Bij Tekom Vertalers maken we maximaal gebruik van moderne technologie om zo efficiënt mogelijk te vertalen. Dit betaalt zich terug in een lager woordtarief en lagere totaalkosten voor uw vertaling.

Snelheid en kwaliteit voor een scherp tarief

Ons vertaalbureau heeft geen hippe salesmanagers, geen receptiebalie en geen HR-afdeling. Tekom Vertalers bestaat als sinds 1976 uit een klein team van ervaren projectmanagers en inhouse vertalers die werken vanuit onze locatie in Hoofddorp. Deze projectmanagers sturen onze vertalers aan, houden deadlines in de gaten en zorgen dat uw tekst door een tweede vertaler wordt nagekeken.

We hebben vijf interne vertalers klaarstaan voor veelgevraagde talen zoals Nederlands, Engels, Frans en Spaans. Op deze manier hebben we zo min mogelijk overheadkosten, maar kunnen we wel snel schakelen.

Betaal niet dubbel voor herhaling

Bij Tekom werken we met MemoQ-vertaalsoftware. Deze software analyseert uw brontekst en herkent herhalingen. Als MemoQ vaststelt dat een vergelijkbare zin al eens eerder is vertaald, dan geeft het programma een vertaalsuggestie.

Voordelen:

  • We kunnen lagere woordaantallen in rekening brengen.
  • Snellere doorlooptijd van uw vertaalproject.
  • Uw tekst wordt consistenter vertaald.

Deze bedrijven gingen u voor:

Ervaar het gemak van onze unieke vertaalbundels

Heeft u regelmatig nieuwberichten, blogs, insteekkaartjes, productverpakkingen of actualiteiten die vertaald moeten worden? Maak dan gebruik van onze vertaalbundels.

Een vertaalbundel is feitelijk een strippenkaart voor vertaalwerk. U koopt vooraf een bepaald aantal woorden in tegen een flink gereduceerd tarief. Vervolgens kunt u aankloppen voor vertaalwerk wanneer u dat nodig heeft. Onze kleinste vertaalbundel is 2000 woorden en alle bundels zijn onbeperkt geldig.

Meer informatie? Neem contact op.

vertaalbundel
feedback company

Kies voor kwaliteit en zekerheid

Onze vertalers vertalen in hun moedertaal, beschikken over een afgeronde talenstudie én ruime vertaalervaring. Dankzij deze gespecialiseerde vertalers zijn wij in staat om vertalingen te leveren binnen elk vakgebied, in elke denkbare taal.

Extra garanties:

  • In het bezit van het hoogst haalbare Europese kwaliteitskeurmerk voor vertaalbureaus: ISO 17100.
  • Door onze klanten beoordeeld met een 9.0.
  • Gespecialiseerd in SEO-vriendelijke vertalingen.
  • Alle vertalingen worden nagekeken door een tweede native speaker.
Website Vertaling | vertaalbureau | Tekom Vertalers

De native speaker-vertalers van Tekom hebben een training gevolgd bij de SEOguru voor het schrijven van geoptimaliseerde websiteteksten en SEO-onderzoek. Tekom Vertalers specialiseert zich in websitevertalingen. Wij zijn de vaste vertaalpartner van DTG. Tekom Vertalers kan uw website voor u in elke gewenste taal vertalen, waarbij we rekening houden met de vindbaarheid van uw website. Hierbij gebruiken we de gewenste zoekwoorden zodanig dat uw website beter vindbaar wordt. Tekom Vertalers kan tevens een zoekwoordenonderzoek voor u uitvoeren. Uiteraard komt er meer kijken bij SEO, hierover kunnen wij u ook adviseren.

Sublieme kwaliteit - vertaalbureau | Tekom Vertalers

De native speaker-vertalers waar wij mee werken hebben allemaal minimaal een hbo-opleiding afgerond en de nodige ervaring. Het zijn gespecialiseerde professionals. Het vertalen van bijvoorbeeld juridische, technische of financiële documenten vereist vakkundige kennis. Iets waar je niet op wilt besparen.

ISO-gecertificeerd - vertaalbureau | Tekom Vertalers

Onze werkwijze is ISO 17100:2015-gecertificeerd. De ISO 17100:2015-norm is een internationale norm voor vertaaldiensten. De eisen van de norm hebben betrekking op het kennisniveau van de vertalers, de kundigheid van het projectmanagement, het inzetten van kundige revisoren en de workflow. Tekom Vertalers wordt jaarlijks ge-audit door het gerenommeerde keuringsinstituut Kiwa. Kiwa waarborgt dat we aan de eisen van ISO 17100:2015 voldoen. Ons vertaalbureau levert ISO-gecertificeerde vertalingen in alle 76 talen.