Home » nieuws » Website vertalingen met SEO-certificaat voor Webontwikkelaars

Website vertalingen met SEO-certificaat voor Webontwikkelaars

De vindbaarheid van een website is voor de meeste bedrijven zeer belangrijk. Het is een steeds belangrijkere manier om gevonden te worden door potentiële klanten. Het begint tenslotte met gevonden worden. Dit geldt des te meer voor potentiële klanten over de grens. Als een potentiële klant uw website bezoekt, is hij zes keer sneller geneigd iets aan te schaffen wanneer de website in zijn eigen moedertaal is geschreven. Met een website vertaling is daarom vaak de eerste stap gezet. Het moet wel goed vertaald zijn. U wilt natuurlijk een goede eerste indruk maken op uw klant. Daarom is Tekom een goede keuze voor uw website vertalingen. Ons team vertalers bestaat uit native speakers met een SEO-achtergrond. Onze interne vertalers hebben allemaal trainingen gevolgd bij SEOguru op het gebied van tekstschrijven.

Waarom SEO belangrijk is voor website vertalingen.

Het kiezen van de juiste vertaling voor uw belangrijkste zoekwoorden is de eerste stap. Dit zijn de zoekwoorden waar uw product of dienst het meest op wordt gezocht. Daarnaast moet bij een website vertaling de tekst op de juiste manier gestructureerd zijn. Bijvoorbeeld met de juiste zoekwoorddichtheid (keyword density). Dit zijn allemaal belangrijke zaken waar onze vertalers rekening mee houden tijdens het vertalen. Ze zijn getraind om zoekwoorden binnen uw tekst te herkennen. Ook gebruiken ze tools om de juiste zoekwoorden in de doeltaal te vinden. Vervolgens verwerken ze deze zoekwoorden in de vertalingen. Hierbij is het uiteraard van belang dat de betekenis van de brontekst intact blijft. De beste SEO-vertaling van uw website krijgt u dan ook met een goede geoptimaliseerde brontekst. Hierbij kan Tekom International u helpen.

Voorbereiding op de opleiding SEO-specialist op het gebied van website vertalingen

Uiteraard zijn er meer zaken dan alleen de vertaling voor SEO van belang. Zoals bijvoorbeeld de snelheid en de structuur van uw website. Als specialist op het gebied van SEO website vertalingen, vinden wij het belangrijk om ook hier verstand van te hebben. Daarom heeft onze directeur de opleiding SEO voor Webontwikkelaars gevolgd. Dit als aanvulling op de SEO-training voor tekstschrijvers. Hiermee is de tweede fase van een opleidingstraject tot allround SEO-specialist gestart. Deze opleiding hoopt onze directeur dit jaar af te ronden.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer nieuwsberichten

Tekom

Een nieuwe stap bij Tekom

WEER EEN NIEUWE STAP BIJ TEKOM INTERNATIONAL In maart 2020 pakten wij met z’n allen ons boeltje op en gingen thuiswerken. Gelukkig waren we al

Birthday cake on the table
Tekom

Tekom International bestaat 45 jaar!

Tekom International bestaat 45 jaar! Het is januari 1976 aan de Kagertuinen in Sassenheim en ik ben drie jaar oud, als mijn ouders bureaus en