Tekom is geselecteerd als WPML-partner

Wat is WPML

WordPress is het meest gebruikte CMS-systeem. De meeste websites die wij vertalen zijn dus met WordPress gemaakt. De meest bekende en meest populaire plug-in van WordPress voor het maken van een meertalige website is WPML (WordPress Multilingual).
WPML is een premium WordPress-vertaalplug-in waarmee u de content van uw website (blogposts en webpagina’s) kunt vertalen.
In tegenstelling tot de meeste andere vertaalplug-ins, is WPML compatibel met de meeste van de belangrijkste WordPress-thema’s en -plug-ins. Er hoeft dus niets met de code of het uiterlijk van een website te gebeuren om een mooie vertaalde website te krijgen. U kunt zelfs een webpagina vertalen die is gemaakt met de verschillende page builders.

Wat houdt het partnerschap in

Bij installatie van de plug-in op uw WordPress-site kunt u voor professionele vertaling kiezen. Op deze manier kunt u de partners van WPML vinden en hier staan wij dus ook tussen. Er zijn maar 3 partners in Nederland, dus we zijn zo gevonden. Vervolgens kunt u in één keer de content selecteren die u vertaald wilt hebben, en aan ons doorzetten. Wij zorgen dat u een offerte van ons ontvangt en gaan – na goedkeuring – voor u aan de slag met de vertaling. Wij kunnen de vertalingen eenvoudig via de WPML-vertaalportal aanleveren en u hebt een vertaalde website.

Nog meer voordelen hebt u als u het via ons rechtstreeks regelt. Wij kunnen dan bijvoorbeeld het supportteam van WPML vragen of uw site geschikt is voor meertaligheid. Soms is er een plug-in die niet meerdere talen ondersteunt en dit geeft dan toch problemen. U profiteert door ons partnership met WPML van full WPML-support. Mocht er iets niet lukken, dan lost het supportteam van WPML het samen met ons op. U bent dus volledig ontzorgd.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor advies over uw website

Meer nieuwsberichten

ROYAL-vertalingen
Tekom

Absolute zekerheid met ROYAL-vertalingen

Absolute zekerheid met ROYAL-vertalingen voor wanneer het er echt toe doet Wat is een ROYAL-vertaling? Wanneer zou u willen kiezen voor absolute zekerheid? Wij gaan