Ga naar de inhoud
Tekom International kan u helpen met een goede Bengaalse vertaling van alle soorten documenten. Als vertaalbureau vertalen wij voor een groot aantal opdrachtgevers brochures, websiteteksten, juridische en technische documenten en toeristische teksten in het Bengaals.

Tekom Quick, Pro, Premium

De ene partij heeft een snelle vertaling nodig van een persbericht, de ander heeft een belangrijk juridisch document of een strakke SEO-tekst nodig of zoekt een beëdigd tolk.
Tekom biedt alles wat u nodig heeft in drie klassen.

  • QUICK als het goed, snel en voordelig moet zijn.
  • PRO voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.
  • PREMIUM voor de meest uitmuntende vertalingen.

 
Met Tekom International kunt u alle kanten én alle landen op.

Ontvang een voorstel voor uw Bengaalse vertaling

Bengaalse vertaling | Tekom | Bengaals
Bengaalse vertalingen worden verzorgd door een netwerk van Bengaalse vertalers die in hun moedertaal vertalen. Alle vertalingen worden voor levering gereviseerd door een tweede vertaler. Onze Bengaalse vertalers hebben zeer ruime ervaring op het gebied van vertalen en hebben een vertaalopleiding op universitair of hbo-niveau afgerond. Het merendeel woont in hun vaderland en komt dagelijks in contact met hun moedertaal.

DE BENGAALSE TAAL

Het Bengaals of Bengali behoort tot de Indo-Iraanse taalfamilie. De taal heeft zich uit het Sanskriet ontwikkeld en wordt gesproken in Bangladesh en in delen van India. Het is zowel in India als Bangladesh een officiële taal. Doordat Bangladesh een van de armste landen ter wereld is, dat als gevolg van haar ligging en klimaat bijna jaarlijks wordt getroffen door natuurrampen, zouden we wellicht voorbijgaan aan het potentieel van de Bengaalse taal. Er zijn echter zo’n 200 miljoen mensen die Bengaals spreken. Hiermee is deze taal de vijfde op de lijst van de meest gesproken talen ter wereld.

Het Bengaals is verwant aan het Assamees, dat in de Indische deelstaat Assam wordt gesproken. Het Bengaals kent zowel voor- als achterzetsels en drie beleefdheidsvormen.

Quick

Als het goed, snel en voordelig moet zijn.

Vanaf € 0,10 per woord.

Als het goed, snel en voordelig moet zijn. Goedkoop vertalen met professionele service.
Meer informatie

Pro

Een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.

Vanaf € 0,16 per woord.

Voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau. Kwaliteit tegen eerlijke vertaaltarieven.
Meer informatie

Premium

De meest uitmuntende vertalingen.

Vanaf € 0,21 per woord.

Voor de meest uitmuntende vertalingen. Bij belangrijke juridische of medische documenten.
Meer informatie

WAAR ZIJN WIJ GOED IN?

Tekom International verzorgt al sinds 1976 vertaalwerk van de hoogste kwaliteit. In en uit het Bengaals of in en uit elke andere gewenste taal. Ons grote netwerk van gespecialiseerde vertalers stelt ons in staat om vertalingen te leveren in elk vakgebied. Bovendien werken wij uitsluitend met native speakers. Onze professionele vertalers vertalen in hun eigen moedertaal. Een tweede vertaler kijkt voor levering uw vertaling nog eens goed na. Deze kwaliteitsprocedure is ISO 17100-gecertificeerd. Wij verzorgen ook beëdigde vertalingen in het Bengaals of elke andere gewenste taal.

Bent u op zoek naar een goede Bengaalse vertaling voor uw bedrijf of situatie? Dat kan. Wij vertalen uit alle talen in het Bengaals. En in alle vakgebieden.