Home vertaalbureau > juridische-vertalingen

juridische vertaling Tekom Vertalers, uw brug naar de wereld

ISO-gecertificeerde juridische vertalingen

vertalingen van sublieme kwaliteit  Sublieme kwaliteit

ISO-certificeerde vertalingen   Scherpe prijs

 ISO-certificering

Altijd 2e controle van uw vertaling  Altijd een tweede check


 

Waar zijn wij goed in?

Bent u op zoek naar een goede juridische vertaling voor uw bedrijf of situatie. Dat kan. Vier redenen om voor Tekom te kiezen:

Juridische vertalingen | vertaalbureau | Tekom

Juridische specialisten

Juridisch vertaalbureau | juridische vertaling | Tekom Vertalers

Meer dan 40 jaar ervaring

Juridisch vertaalbureau | juridische vertaling | Tekom Vertalers

Beëdigde vertalingen in 74 talen

juridisch vertaalbureau | juridische vertaling | Tekom Vertalers

2000 woorden per werkdag

Xuena aan het woord

Juridisch tolk/vertaalster

"Het is fijn om voor Tekom Vertalers te werken. Ze zijn altijd vriendelijk."

ISO-gecertificeerde juridische vertalingen

ISO 17100:2015-GECERTIFICEERD

Onze werkwijze voor juridische vertalingen is ISO 17100:2015-gecertificeerd. De ISO 17100:2015-norm is een internationale norm voor vertaaldiensten. De eisen van deze norm hebben betrekking op het kennisniveau van de vertalers, de kundigheid van het projectmanagement, het inzetten van kundige revisoren en de workflow. Tekom Vertalers wordt jaarlijks ge-audit door het gerenommeerde keuringsinstituut Kiwa.

Het vertaalbureau voor juridische vertalingen

Ons vertaalbureau verzorgt, op ISO 17100:2015-gecertificeerde wijze, juridisch vertaalwerk. Wij mogen ons met recht de allround specialist noemen op het gebied van juridische vertalingen. Tekom Vertalers is een internationaal opererend vertaalbureau. Al meer dan 40 jaar verzorgen we juridische vertalingen voor advocatenkantoren en juridische afdelingen van multinationals.

De vertaling van juridische documenten vergt gedegen juridische kennis. Wilt u uw statuten, een contract, pleitnota of een andere juridische tekst op een professionele wijze laten vertalen? Tekom Vertalers is een internationaal opererend vertaalbureau, dat al meer dan 40 jaar juridische vertalingen maakt voor toonaangevende advocatenkantoren en juridische afdelingen van multinationals.

Om een hoge kwaliteit te kunnen garanderen beschikt Tekom Vertalers over een zorgvuldig geselecteerd team vertalers in binnen- en buitenland.

Algemene voorwaarden 

Laat uw algemene voorwaarden op kundige wijze door ons vertalen. Vraag vooraf een prijsopgave. Vanwege onze uitgebreide juridische database van eerder vertaalde voorwaarden kan het zijn dat wij uw vertaling al gedeeltelijk “op de plank hebben liggen”. Hiervan kunt u profiteren.

Contracten, aktes

Laat ons de vertaling van uw contracten en aktes verzorgen, eventueel beëdigd. De vertaling van dergelijke documenten is te belangrijk om deze niet aan de professionals over te laten.

Statuten, volmachten, patenten, octrooien, prospectussen en licenties

Gespecialiseerd in juridische vertalingen

Wij leveren professionele juridische vertalingen in alle talencombinaties, desgewenst ook beëdigd en voorzien van apostille.

Bij een juridische vertaling is de juiste formulering belangrijk. In tegenstelling tot andere domeinen is een juridische tekst maar voor één uitleg vatbaar en is er ook maar één correcte juridische vertaling mogelijk. Dit klinkt eenvoudig, maar er is gedegen juridische kennis voor nodig. De juridische vertalers van Tekom Vertalers gaan zeer nauwkeurig te werk en zijn goed op de hoogte van de rechtssystemen in de landen van hun respectievelijke talencombinatie(s). Ons vertaalbureau verzorgt, op ISO 17100:2015-gecertificeerde wijze, juridisch vertaalwerk in meer dan 60 talen.

pleitnota’s en verweerschriften

Pleitnota’s en verweerschriften bevatten vaak complexe jurisprudentie. Het is noodzakelijk dat een vertaler deze complexiteit begrijpt en goed vertaalt, zonder twijfel over de interpretatie. Bij de gespecialiseerde vertalers van Tekom vertalers bent u hiervoor aan het juiste adres.

VERKLARINGEN, EG-VERKLARING, VERKLARING OMTRENT GEDRAG (VOG)

 

Kortom, wij mogen ons met recht de allround specialist noemen op het gebied van juridische vertalingen.

Arresten, dagvaardingen en vonnissen

Onze kracht

"Wij vertalen
sinds 1976
in 74 talen, met
748 vertalers"

 • “Het is prettig dat we naast de meer gangbare talen, zoals Engels, ook bij Tekom terecht kunnen voor minder veelvoorkomende talen zoals Indonesisch.”

  Spectrum Advocaten Wouter Schellart, https://spectrumadvocaten.nl/nl
 • “Onze geïntegreerde productieketen, VanDrie Group, richt zich op meer dan 60 landen in de wereld. Tekom Vertalers vertaalt al jarenlang voor ons in ruim 25 talen, goed te weten dat ze gebruik maken van native speakers en een woordenlijst met vakjargon bijhouden”

  Stichting Promotie Kalfsvlees  Patricia van Krieken, http://www.kalfsvlees.nl
 • “Al meer dan 15 jaar is Tekom het vaste vertaalbureau van HMSHost International BV. 
In het begin hebben ze voornamelijk veel Engelse vertalingen gedaan, maar tegenwoordig ook steeds meer voor onze horeca outlets op de airports in landen zoals Rusland en Turkije. 
Onze ervaring met Tekom is dat ze snel en klantgericht werken, en ze beloven geen dingen die ze niet waar kunnen maken. Ze werken gestructureerd en denken met ons mee!”

  HMSHost Schiphol Airport - Diana Rodermond, http://netherlands.hmshost.com
 • “Wij werken al sinds onze oprichting met Tekom Vertalers, een vertaalpartner die verder gaat en in oplossingen denkt. Tekom heeft zich keer op keer bewezen ondanks onze steeds strengere veiligheids- en kwaliteitseisen”

  People Intouch Rolf Thung, http://www.speakup.eu/nl/home
 • “Tekom is een betrouwbaar vertaalbureau waar ik al een aantal jaar mee samenwerk voor Engelse vertalingen. Ze zijn secuur, klantvriendelijk en punctueel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.”

  De Hillenraad100 Anita Bassie, http://www.hillenraad.nl
 • “Persoonlijke aandacht, prima vertalingen, tijdige aanlevering met de gewenste opmaak… a job well done!”

  De Vlamboog Michiel Koetsier, http://www.vlamboog.nl
 • “Dutch Flower Group (DFG) werkt sinds een geruime periode voor haar internationale vertaalwerkzaamheden nauw samen met Tekom Vertalers. In zowel de kwaliteit van de vertalingen als in de gewenste flexibiliteit en doorlooptijd hebben zij zich voor DFG als betrouwbare partner bewezen.”

  Dutch Flower Group (DFG) , http://dfg.nl

Juridische vertalingen, wij staan voor u klaar. Volledig ontzorgd uw ambities verwezenlijken.

ISO-gecertificeerde juridische vertalingen

ISO 17100:2015-gecertificeerd

Onze werkwijze is ISO 17100:2015-gecertificeerd. De ISO 17100:2015-norm is een internationale norm voor vertaaldiensten. De eisen van de norm hebben betrekking op het kennisniveau van de vertalers, de kundigheid van het projectmanagement, het inzetten van kundige revisoren en de workflow. Tekom Vertalers wordt jaarlijks ge-audit door het gerenommeerde keuringsinstituut Kiwa. Kiwa waarborgt dat we aan de eisen van ISO 17100:2015 voldoen. Wij leveren ISO-gecertificeerde juridische vertalingen 74 talen.

Professionele juridische vertalingenSublieme kwaliteit en een scherpe prijs

De juridische vertalers waar wij mee werken hebben allemaal minimaal een hbo-opleiding afgerond en de nodige ervaring. Het zijn gespecialiseerde professionals. Het vertalen van juridische documenten vereist vakkundig kennis. Iets waar je niet op wilt besparen.

Website Vertaling
SEO-gespecialiseerde website vertalingen

De vertalers van Tekom hebben een training gevolgd bij de SEOguru voor het schrijven van geoptimaliseerde websiteteksten en SEO-onderzoek. Tekom Vertalers specialiseert zich naast juridische vertalingen, ook in websitevertalingen. Wij zijn de vaste vertaalpartner van DTG. Tekom Vertalers kan uw website voor u in elke gewenste taal vertalen, waarbij we rekening houden met de vindbaarheid van uw website. Hierbij gebruiken we de gewenste zoekwoorden zodanig dat uw website beter vindbaar wordt. Tekom Vertalers kan tevens een zoekwoordenonderzoek voor u uitvoeren. Uiteraard komt er meer kijken bij SEO, hierover kunnen wij u ook adviseren.

vertalingen | vertaalbureau