Ga naar de inhoud

Documenten in het Catalaans vertalen

Tekom International kan u helpen met een goede Catalaanse vertaling van alle soorten documenten. Als vertaalbureau vertalen wij voor een groot aantal opdrachtgevers brochures, websiteteksten, juridische en technische documenten en toeristische teksten in het Catalaans.

Tekom Quick, Pro, Premium

De ene partij heeft een snelle vertaling nodig van een persbericht, de ander heeft een belangrijk juridisch document of een strakke SEO-tekst nodig of zoekt een beëdigd tolk.
Tekom biedt alles wat u nodig heeft in drie klassen.

  • QUICK als het goed, snel en voordelig moet zijn.
  • PRO voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.
  • PREMIUM voor de meest uitmuntende vertalingen.

 
Met Tekom International kunt u alle kanten én alle landen op.

Ontvang een voorstel voor uw Catalaanse vertaling

catalaanse vertaling
Catalaanse vertalingen worden verzorgd door een netwerk van Catalaanse vertalers die in hun moedertaal vertalen. Alle vertalingen worden voor levering gereviseerd door een tweede vertaler. Onze Catalaanse vertalers hebben zeer ruime ervaring op het gebied van vertalen en hebben een vertaalopleiding op universitair of hbo-niveau afgerond. Het merendeel woont in hun vaderland en komt dagelijks in contact met hun moedertaal.

DE CATALAANSE TAAL

Het Catalaans is net als het Spaans een Romaanse taal die zich uit het Volkslatijn heeft ontwikkeld. Catalaans is niet uit het Spaans ontstaan, zoals vaak wordt aangenomen, maar het heeft zich afzonderlijk ontwikkeld. Het wordt gesproken in de Spaanse autonome gebieden Catalonië, Aragón en Valencia en op de Balearen. Behalve in Spanje wordt het in Andorra en in het Zuid-Franse Roussillon gesproken. Al met al spreken zo’n 10 miljoen mensen Catalaans. Het is daarmee toch een interessante doelgroep, met name voor bedrijven die zich op de consumentenmarkt begeven. Het betreft tenslotte in potentie 10 miljoen klanten die een product of dienst kunnen afnemen.

Quick

Als het goed, snel en voordelig moet zijn.

Vanaf € 0,10 per woord.

Als het goed, snel en voordelig moet zijn. Goedkoop vertalen met professionele service.
Meer informatie

Pro

Een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.

Vanaf € 0,16 per woord.

Voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau. Kwaliteit tegen eerlijke vertaaltarieven.
Meer informatie

Premium

De meest uitmuntende vertalingen.

Vanaf € 0,21 per woord.

Voor de meest uitmuntende vertalingen. Bij belangrijke juridische of medische documenten.
Meer informatie

WAAR ZIJN WIJ GOED IN?

Tekom International verzorgt al sinds 1976 vertaalwerk van de hoogste kwaliteit. In en uit het Catalaans of in en uit elke andere gewenste taal. Ons grote netwerk van gespecialiseerde vertalers stelt ons in staat om vertalingen te leveren in elk vakgebied. Bovendien werken wij uitsluitend met native speakers. Onze professionele vertalers vertalen in hun eigen moedertaal. Een tweede vertaler kijkt voor levering uw vertaling nog eens goed na. Deze kwaliteitsprocedure is ISO 17100-gecertificeerd. 

Bent u op zoek naar een goede Catalaanse vertaling voor uw bedrijf of situatie? Dat kan. Wij vertalen uit alle talen in het Catalaans. En in alle vakgebieden.