Ga naar de inhoud

Documenten in het Engels vertalen

Tekom International kan u helpen met een goede Engelse vertaling van alle soorten documenten. Als vertaalbureau vertalen wij voor een groot aantal opdrachtgevers brochures, websiteteksten, juridische en technische documenten en toeristische teksten in het Engels.

Tekom Quick, Pro, Premium

De ene partij heeft een snelle vertaling nodig van een persbericht, de ander heeft een belangrijk juridisch document of een strakke SEO-tekst nodig of zoekt een beëdigd tolk.
Tekom biedt alles wat u nodig heeft in drie klassen.

  • QUICK als het goed, snel en voordelig moet zijn.
  • PRO voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.
  • PREMIUM voor de meest uitmuntende vertalingen.

 

Met Tekom International kunt u alle kanten én alle landen op.

Ontvang een voorstel voor uw Engelse vertaling

United-kingdom-flag
Engelse vertalingen worden verzorgd door een netwerk van Engelse vertalers die in hun moedertaal vertalen. Alle vertalingen worden voor levering gereviseerd door een tweede vertaler. Onze Engelse vertalers hebben zeer ruime ervaring op het gebied van vertalen en hebben een vertaalopleiding op universitair of hbo-niveau afgerond. Het merendeel woont in Engeland en komt dagelijks in contact met hun moedertaal.

De Engelse taal

De herkomst van het Engels ligt gedeeltelijk in Nederland. In de 5e eeuw werd er een kustvariant van het West-Germaans gesproken in een deel van het gebied dat nu Nederland heet. Tijdens de volksverhuizing van de Angelen en de Saksen werd de taal meegenomen naar de Britse eilanden. Hier ontwikkelde de taal zich, ook sterk beïnvloed door het Oud-Noors van de Vikingen, tot het Engels van vandaag de dag. Maar van de totale Engelse woordenschat is circa 60% ontleend aan het Oudfrans en Latijn. Hierdoor wordt het Engels ook wel gezien als brugtaal tussen Romaanse en germaanse talen. In grote delen van de wereld is het Engels nu eigenlijk de voertaal. Daarnaast is het een zeer belangrijke handelstaal, die door veel mensen wereldwijd als tweede taal wordt gesproken. Andere sterke taalinvloeden op de Engelse taal waren het Oud-Normandisch en het Latijn.

Vertaalbundels

Niet alleen websites, magazines en juridische documenten vertalen wij in de Engelse taal. Wij kunnen u ook helpen met het vertalen van e-mailberichten, korte blogs of gewoon een paar Engelse zinnen. Dit kunnen we doen dankzij onze unieke vertaalbundels. Hierbij koopt u vooraf een aantal woorden in tegen een gunstig woordtarief. Zo’n kort berichtje heeft u binnen een paar uur vertaald retour en het kost u slechts een paar euro. Op deze manier heeft u zelf geen gehannes met Google Translate en komt u professioneel over.

Quick

Als het goed, snel en voordelig moet zijn.

Vanaf € 0,10 per woord.

Als het goed, snel en voordelig moet zijn. Goedkoop vertalen met professionele service.
Meer informatie

Pro

Een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.

Vanaf € 0,17 per woord.

Voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau. Kwaliteit tegen eerlijke vertaaltarieven.
Meer informatie

Premium

De meest uitmuntende vertalingen.

Vanaf € 0,25 per woord.

Voor de meest uitmuntende vertalingen. Bij belangrijke juridische of medische documenten.
Meer informatie

WAAR ZIJN WIJ GOED IN?

Tekom International verzorgt al sinds 1976 vertaalwerk van de hoogste kwaliteit. In en uit het Engels of in en uit elke andere gewenste taal. Ons grote netwerk van gespecialiseerde vertalers stelt ons in staat om vertalingen te leveren in elk vakgebied. Bovendien werken wij uitsluitend met native speakers. Onze professionele vertalers vertalen in hun eigen moedertaal. Een tweede vertaler kijkt voor levering uw vertaling nog eens goed na. Deze kwaliteitsprocedure is ISO 17100-gecertificeerd. Wij verzorgen ook beëdigde vertalingen in het Engels of elke andere gewenste taal.

Bent u op zoek naar een goede Engelse vertaling voor uw bedrijf of situatie? Dat kan. Wij vertalen uit alle talen in het Engels. Ook beëdigd.