Ga naar de inhoud

Documenten in het Georgisch vertalen

Tekom International kan u helpen met een goede Georgische vertaling van alle soorten documenten. Als vertaalbureau vertalen wij voor een groot aantal opdrachtgevers brochures, websiteteksten, juridische en technische documenten en toeristische teksten in het Georgisch.

Tekom Quick, Pro, Premium

De ene partij heeft een snelle vertaling nodig van een persbericht, de ander heeft een belangrijk juridisch document of een strakke SEO-tekst nodig of zoekt een beëdigd tolk.
Tekom biedt alles wat u nodig heeft in drie klassen.

  • QUICK als het goed, snel en voordelig moet zijn.
  • PRO voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.
  • PREMIUM voor de meest uitmuntende vertalingen.

 
Met Tekom International kunt u alle kanten én alle landen op.

Ontvang een voorstel voor uw Georgische vertaling

Georgische vertaling | Tekom International | Georgisch
Georgische vertalingen worden verzorgd door een netwerk van Georgische vertalers die in hun moedertaal vertalen. Alle vertalingen worden voor levering gereviseerd door een tweede vertaler. Onze Georgische vertalers hebben zeer ruime ervaring op het gebied van vertalen en hebben een vertaalopleiding op universitair of hbo-niveau afgerond. Het merendeel woont in hun vaderland en komt dagelijks in contact met hun moedertaal.

DE GEORGISCHE TAAL

Het Georgisch is met 7 miljoen sprekers de grootste taal binnen de Zuid-Kaukasische talenfamilie. Het is de officiële taal van Georgië. Het wordt geschreven in een eigen Georgisch alfabet (het Mchedroeli), dat 5 klinkers en 28 medeklinkers kent en stamt uit de 10e eeuw.

Georgië ligt bijna volledig in Azië, maar beschouwt zich als een Europees land en is lid van de Raad van Europa. Het land heeft een oude geschiedenis en dateert uit het vijfde millennium v. Chr. Het merendeel van de bevolking in Georgië spreekt Georgisch. In het westen van Georgië wordt ook het aan Georgisch verwante Mingreels, Scanethisch en Lazisch gesproken.

Daarnaast kent Georgië nog twee bijna uitgestorven talen, het Kist en het Batsbo, die aan Tsjetsjeens verwant zijn.

Quick

Als het goed, snel en voordelig moet zijn.

Vanaf € 0,10 per woord.

Als het goed, snel en voordelig moet zijn. Goedkoop vertalen met professionele service.
Meer informatie

Pro

Een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.

Vanaf € 0,16 per woord.

Voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau. Kwaliteit tegen eerlijke vertaaltarieven.
Meer informatie

Premium

De meest uitmuntende vertalingen.

Vanaf € 0,21 per woord.

Voor de meest uitmuntende vertalingen. Bij belangrijke juridische of medische documenten.
Meer informatie

WAAR ZIJN WIJ GOED IN?

Tekom International verzorgt al sinds 1976 vertaalwerk van de hoogste kwaliteit. In en uit het Georgisch of in en uit elke andere gewenste taal. Ons grote netwerk van gespecialiseerde vertalers stelt ons in staat om vertalingen te leveren in elk vakgebied. Bovendien werken wij uitsluitend met native speakers. Onze professionele vertalers vertalen in hun eigen moedertaal. Een tweede vertaler kijkt voor levering uw vertaling nog eens goed na. Deze kwaliteitsprocedure is ISO 17100-gecertificeerd.

Bent u op zoek naar een goede Georgische vertaling voor uw bedrijf of situatie? Dat kan. Wij vertalen uit alle talen in het Georgisch .