Ga naar de inhoud

Documenten in het Grieks vertalen

Tekom International kan u helpen met een goede Griekse vertaling van alle soorten documenten. Als vertaalbureau vertalen wij voor een groot aantal opdrachtgevers brochures, websiteteksten, juridische en technische documenten en toeristische teksten in het Grieks.

Tekom Quick, Pro, Premium

De ene partij heeft een snelle vertaling nodig van een persbericht, de ander heeft een belangrijk juridisch document of een strakke SEO-tekst nodig of zoekt een beëdigd tolk.
Tekom biedt alles wat u nodig heeft in drie klassen.

  • QUICK als het goed, snel en voordelig moet zijn.
  • PRO voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.
  • PREMIUM voor de meest uitmuntende vertalingen.

 
Met Tekom International kunt u alle kanten én alle landen op.

Ontvang een voorstel voor uw Griekse vertaling

Griekse vertaling
Griekse vertalingen worden verzorgd door een netwerk van Griekse vertalers die in hun moedertaal vertalen. Alle vertalingen worden voor levering gereviseerd door een tweede vertaler. Onze Griekse vertalers hebben zeer ruime ervaring op het gebied van vertalen en hebben een vertaalopleiding op universitair of hbo-niveau afgerond. Het merendeel woont in hun vaderland en komt dagelijks in contact met hun moedertaal.

DE GRIEKSE TAAL

Tekom International verzorgt vertalingen in het Grieks. Grieks behoort tot de groep van Indo-Germaanse talen, een talenfamilie van meer dan vierhonderd aan elkaar verwante talen. Bijzonder aan het Grieks is dat het geschreven wordt in het Griekse alfabet, dat 24 letters heeft. Het moderne Grieks (Nieuwgrieks) bestaat uit twee taalidiomen: dimotikí en katharèvousa. Deze laatste is een meer academische, formele variant. Tegenwoordig gebruikt men een combinatie, die ook wel kini neo-elliniki (glossa) genoemd wordt.
Het Grieks is een officiële taal in Griekenland, Cyprus en de Europese Unie.

Quick

Als het goed, snel en voordelig moet zijn.

Vanaf € 0,10 per woord.

Als het goed, snel en voordelig moet zijn. Goedkoop vertalen met professionele service.
Meer informatie

Pro

Een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.

Vanaf € 0,16 per woord.

Voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau. Kwaliteit tegen eerlijke vertaaltarieven.
Meer informatie

Premium

De meest uitmuntende vertalingen.

Vanaf € 0,21 per woord.

Voor de meest uitmuntende vertalingen. Bij belangrijke juridische of medische documenten.
Meer informatie

WAAR ZIJN WIJ GOED IN?

Tekom International verzorgt al sinds 1976 vertaalwerk van de hoogste kwaliteit. In en uit het Grieks of in en uit elke andere gewenste taal. Ons grote netwerk van gespecialiseerde vertalers stelt ons in staat om vertalingen te leveren in elk vakgebied. Bovendien werken wij uitsluitend met native speakers. Onze professionele vertalers vertalen in hun eigen moedertaal. Een tweede vertaler kijkt voor levering uw vertaling nog eens goed na. Deze kwaliteitsprocedure is ISO 17100-gecertificeerd. Wij verzorgen ook beëdigde vertalingen in het Grieks of elke andere gewenste taal.

Bent u op zoek naar een goede Griekse vertaling voor uw bedrijf of situatie? Dat kan. Wij vertalen uit alle talen in het Grieks. Ook beëdigd.