Ga naar de inhoud

Documenten in het Sloveens vertalen

Tekom International kan u helpen met een goede Sloveense vertaling van alle soorten documenten. Als vertaalbureau vertalen wij voor een groot aantal opdrachtgevers brochures, websiteteksten, juridische en technische documenten en toeristische teksten in het Sloveens.

Tekom Quick, Pro, Premium

De ene partij heeft een snelle vertaling nodig van een persbericht, de ander heeft een belangrijk juridisch document of een strakke SEO-tekst nodig of zoekt een beëdigd tolk.
Tekom biedt alles wat u nodig heeft in drie klassen.

  • QUICK als het goed, snel en voordelig moet zijn.
  • PRO voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.
  • PREMIUM voor de meest uitmuntende vertalingen.

 
Met Tekom International kunt u alle kanten én alle landen op.

Ontvang een voorstel voor uw Sloveense vertaling

Slovenia-flag
Sloveense vertalingen worden verzorgd door een netwerk van Sloveense vertalers die in hun moedertaal vertalen. Alle vertalingen worden voor levering gereviseerd door een tweede vertaler. Onze Sloveense vertalers hebben zeer ruime ervaring op het gebied van vertalen en hebben een vertaalopleiding op universitair of hbo-niveau afgerond. Het merendeel woont in hun vaderland en komt dagelijks in contact met hun moedertaal.

DE SLOVEENSE TAAL

Het Sloveens is een Slavische taal. Het Sloveens vormt samen met het Bosnisch, Kroatisch, Servisch, Macedonisch en Bulgaars de Zuid-Slavische groep. Het is de voertaal in Slovenië. Het aantal sprekers bedraagt maar zo’n 2.200.000 mensen. Het Duits heeft een sterke invloed gehad op het Sloveens omdat vanaf de late middeleeuwen tot 1918 door de adel in de regio Duits werd gesproken. Het Sloveens wordt geschreven in het Latijnse alfabet. Het is wel aangevuld met enkele letters voorzien van een diakritisch teken: č, š en ž. Daarnaast schrijft het Sloveens de letter x altijd als ks. De aanvullende letters zijn op Bohorič-schrift gebaseerd. Het wordt daarom ook wel “gajica” genoemd.

Quick

Als het goed, snel en voordelig moet zijn.

Vanaf € 0,10 per woord.

Als het goed, snel en voordelig moet zijn. Goedkoop vertalen met professionele service.
Meer informatie

Pro

Een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau.

Vanaf € 0,16 per woord.

Voor een seniorvertaling met dubbelcheck op hoog niveau. Kwaliteit tegen eerlijke vertaaltarieven.
Meer informatie

Premium

De meest uitmuntende vertalingen.

Vanaf € 0,21 per woord.

Voor de meest uitmuntende vertalingen. Bij belangrijke juridische of medische documenten.
Meer informatie

WAAR ZIJN WIJ GOED IN?

Tekom International verzorgt al sinds 1976 vertaalwerk van de hoogste kwaliteit. In en uit het Sloveens of in en uit elke andere gewenste taal. Ons grote netwerk van gespecialiseerde vertalers stelt ons in staat om vertalingen te leveren in elk vakgebied. Bovendien werken wij uitsluitend met native speakers. Onze professionele vertalers vertalen in hun eigen moedertaal. Een tweede vertaler kijkt voor levering uw vertaling nog eens goed na. Deze kwaliteitsprocedure is ISO 17100-gecertificeerd.

Wij verzorgen ook beëdigde vertalingen in het Sloveens of elke andere gewenste taal.