Ga naar de inhoud

Nieuwsbericht: Tekom introduceert nieuwe tarieven

Graag delen wij het goede nieuws dat we onze tariefstructuur hebben kunnen aanpassen om nog beter aan uw vertaalbehoeften te voldoen. Dankzij onze investeringen in slimme technologie en projectautomatisering kunnen we meer dan ooit maatwerk leveren met nieuwe opties zoals SMART+ en PRIORITY.

Bij Tekom draait alles om maatwerk en het leveren van topkwaliteit. Voor uw vertaalbehoeften kunt u bij ons rekenen op een perfecte balans tussen technologie en menselijke vertalers. Wij bieden maatwerkoplossingen die op uw specifieke wensen aansluiten, waarbij gemak, snelheid, kwaliteit en prijs vooropstaan.

Wat bepaalt de kosten van een vertaling?

  • Tekstlengte en complexiteit: hoe langer en complexer de tekst, des te meer tijd en expertise nodig is.
  • Taalcombinaties: minder gebruikelijke combinaties kunnen duurder zijn.
  • Specialisatie: specifieke vakgebieden zoals medisch, juridisch of technisch vereisen gespecialiseerde kennis.
  • Spoed: snelle levertijden kunnen hogere kosten met zich meebrengen.
  • Technologiegebruik: geavanceerde vertaaltechnologieën versnellen het proces en verlagen de kosten.
  • Kwaliteitscontrole: rigoureuze controles zorgen voor een perfecte vertaling.

Van QUICK naar SMART

Om beter weer te geven hoe slimme technologie een cruciale rol speelt in onze vertaaldiensten hebben wij de naam van onze dienst QUICK veranderd naar SMART. Deze wijziging benadrukt dat we ons blijven inzetten voor innovatie en efficiëntie, terwijl we de menselijke touch behouden.

SMART+ en het verschil met onze PRO-kwaliteit

SMART+ is een cross-over tussen SMART en PRO waar terminologiewensen meegenomen kunnen worden. Hierbij wordt slimme technologie gebruikt om de kosten laag te houden en vertalingen te leveren van hoog niveau, zonder de extra kwaliteitsborging van een tweede lezer.

PRO gebruikt ook slimme technologie, maar gaat verder met een ISO-gecertificeerd twee-paar-ogen-principe. De vertaling wordt volledig nagekeken door een tweede lezer om de hoogste kwaliteit te garanderen. Dit kost extra tijd en geld, maar biedt maximale zekerheid.

Het is aan u om te bepalen of u de extra zekerheid van PRO nodig heeft of dat SMART+ voor uw project volstaat. Natuurlijk denken we graag met u mee.

Zie ook onze richtlijnen of vraag naar onze PRIORITY-opties.

Meer weten?

Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen met uw vertaaluitdaging!

Meer nieuwsberichten

Tekom

Snellere levertijden bij Tekom 

Snellere levertijden bij Tekom Aandacht voor vakmanschap: snelle en betrouwbare service Bij Tekom streven we altijd naar hoge kwaliteit en klanttevredenheid. Recent ontvingen we feedback

Tekom

Nieuw bij Tekom: de ChatGPT-service

Nieuw bij Tekom: de ChatGPT-service Generatieve AI is the talk of the town en kan ons allemaal tijd en geld besparen. Ook voor vertalingen is